Connect with us
Lidia Buble și Răzvan Simion s-au revăzut! Cum a reacționat artista

Vedete

Lidia Buble și Răzvan Simion s-au revăzut! Cum a reacționat artista

Lidia Buble și Răzvan Simion s-au revăzut după mai bine de două luni de la anunțul despărțirii, iar reîntâlnirea nu a fost deloc ușoară pentru artistă.

Lidia Buble și Răzvan Simion s-au revăzut! Cum a reacționat artista

Răzvan și Lidia Buble au format unul dintre cele mai iubite cupluri din lumea mondenă și nimeni nu credea că cei doi vor ajugne vreodată să pună capăt relației. Se pare totuși că inevitabilul s-a produs, iar anunțul despărțirii a fost făcut chiar de Răzvan, când și-a dat seama că nu o mai poate ține lângă el pe frumoasa cântăreață.

La două luni de la anunțul despărțirii, Lidia Buble și Răzvan Simion s-au reîntâlnit pe platourile de filmare ale noului videoclip pe care Lidia îl va lansa în curând. Apropiații celor doi susțin că artistei nu i-a fost deloc ușor să îl revadă pe fostul ei iubit, iar emoțiile se puteau simți de la depărtare.

„Din câte știm noi, nu se mai văzuseră de vreo două luni. Ei sunt despărțiți cu mult timp înainte să anunțe Răzvan. Mesajul ăla a fost postat numai atunci când el a fost convins că nu mai este nimic de făcut, că povestea lor s-a terminat. Da, Răzvan a fost la filmări, ceea ce este normal, ținând cont că el este implicat în proiectele ei de mai bine de cinci ani. A fost un moment ciudat pentru toată lumea, vă dați seama. Amândoi erau emoționați, însă s-au purtat ca două persoane civilizate. S-au salutat, au vorbit, am mai glumit toți”, au declarat surse apropiate artistei, pentru impact.ro

Vă reamintim că Răzvan a fost cel care a făcut un anunț pe Instagram, prin care i-a mulțumit Lidiei pentru relația frumoasă pe care au avut-o. Textul a fost unul foarte emoționant și a fost șters de pe rețelele de socializare la scurt timp.

„Astăzi, Lidia nu mai este fericită lângă mine. Îi cer iertare că la un moment dat am devenit insuficient. De mâine vreau să o văd pe Lidia fericită, vreau să îi sclipească ochii din nou în razele soarelui, așa că îi redau libertatea. Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine, dar separat. Suntem în continuare o echipă și construim proiecte muzicale. În rest, suntem doi foști iubiți, actuali buni prieteni. Am fost copil, am fost tânăr, iar astăzi sunt înțelept”,acesta e mesajul postat de prezentatorul TV.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top