Connect with us
Lili Sandu a intrat pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru naștere

Vedete

Lili Sandu a intrat pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru naștere

Lili Sandu se pregătește să devină mamă pentru prima oară. Este foarte emoționată, dar încrezătoare că totul va fi bine. Cântăreața a intrat pe ultima sută de metri cu pregătirile. Foarte curând își va strânge băiețelul în brațe.

Lili Sandu a intrat pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru naștere

Lili Sandu și iubitul ei se pregătesc pentru momentul în care își vor strânge bebelușul în brațe pentru prima dată. Totul este pus la punct, mai puțin camera copilului. Cei doi vor ca micuțul să doarmă împreună cu ei până aproape de vârsta de 1 an.

Vedeta și-a pus la punct bagajul pentru maternitate, începând de la lucrurile mari, importante, și până la detalii. Ea a spus că își dorește foarte mult să nască natural, dar dacă va fi nevoie, va face cezariană.

În timpul primei ei sarcini, Lili Sandu a ținut un jurnal în care a scris despre toate trăirile pe care le-a avut în aceste nouă luni. Copilul se va numi Thomas Jay.

Ce temeri are Lili Sandu

Într-o postare pe Facebook, Lili Sandu a povestit despre temerile sale din această perioadă, în contextul pandemiei de coronavirus și a creșterii numărului de cazuri de infectări. Ea a spus că, cu toate nebunia din țară provocată de acest virus, aproape că uitase că are o viață în pântece și că trebuie să se focuseze pe asta.

„Am trecut prin toate stările de la frustrarea de a-mi aduce copilașul în «această lume», la a fi nevoită poate să-i ascund fetișoara adorabilă cu o mască de protecție, la furia că poate nu vom mai avea niciodată libertatea cu care am fost obișnuiți și dezamăgirea că nu sunt în stare că nu am puterea de a face mai mult, de a schimba ceva…”, a scris Lili Sandu în postarea de pe contul ei de Instagram.

 

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top