Connect with us
Lili Sandu este însărcinată! A dat vestea cea mare în direct la tv

Vedete

Lili Sandu este însărcinată! A dat vestea cea mare în direct la tv

Lili Sandu a anunțat în cadrul emisiunii Vorbește Lumea că așteaptă un copil! Bucuria este imensă atât pentru Lili Sandu cât și pentru partenerul ei Silviu Tolu. Cei doi au o relație frumoasă de câțiva ani și își doreau foarte mult un copil.

Lili Sandu este însărcinată! A dat vestea cea mare în direct la tv

Lili Sandu și-a anunțat fanii chiar de Valentines Day că este însărcinată, după ce cu puțin timp în urmă postase o fotografie care le-a dat de gândit tuturor celor care o urmăresc. Invitată în platoul emisiunii Vorbește lumea, ea a confirmat ceea ce multă lume bănuia.

Lili Sandu va deveni mamă pentur prima oară la vârsta de 40 de ani și se simte foarte pregătită să își țină bebelușul în brațe. Ea a aflat că este însărcinată în luna decembrie. Acum se pregătește pentru o naștere naturală, pe care și-o dorește enorm.

„Este într-adevăr un miracol pentru că drumul nu a fost ușor. Când am văzut la ecograf bebelușul am simțit atât de multă fericire încât m-am gândit, Doamne, în momentul în care îl voi ține în brațe oare cum mă voi simți. A rămas să nasc pe cale naturală. Vreau să încurajez acest tip de naștere. Sper să pot face asta, să nasc natural. Am intrat deja în luna a patra de sarcină.

Ne-am gândit la două prenume. O să fie leu, în august. 22.08- ziua în care ar trebui să se nască este și ziua de naștere a lui Silviu Tolu. Toată lumea mă întreaba când am de gând să fac un copil, am 40 de ani. Nu mi-a fost ușor!” , a declarat Lili Sandu, la Pro Tv.

Citește și: Fiica lui Adrian Minune a spus adevărul despre divorțul de tatăl copilului ei

Citește și: Tania Budi, dezvăluiri despre iubitul ei: „Are exact jumătate din vârsta mea!”

 

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top