Connect with us
Mirela Vaida este bolnavă. Cum o tratează soacra ei

Vedete

Mirela Vaida este bolnavă. Cum o tratează soacra ei

Mirela Vaida a postat câteva fotografii în care apare cu un turban în cap, nemachiatp și vizibil slăbită. Se pare că prezentatoarea s-a îmbolnăvit și este îngrijită de nimeni alta decât soacra ei.

Mirela Vaida este bolnavă. Cum o tratează soacra ei

Mirela Vaida nu se simte deloc bine în aceste zile și a decis să le povestească și fanilor despre clipele grele prin care trece. Ea a încercat să ia totul în glumă, dar mulți și-au arătat îngrijorarea față de felul în care arată.

Se pare că Mirela Vaida suferă de otită și încearcă mai multe remedii naturiste pe care i le-a pus la dispoziție chiar soacra ei. Faptul că cele două au o relație foarte frumoasă este deja cunoscut.

Mirela Vaida

Mirela Vaida

E otită… M-a băgat soacră-mea sub tratament băbesc: tuică fiartă, usturoi în ureche, ceapă pe gât, gargară cu sare și sare grunjoasă caldă la ureche, sub căciula!! Miros ca un cârnat!”, a scris Mirela Vaida lângă fotografiile pe care le-a postat în mediul online.

Plină de viață cum o știm, prezentatoarea a încercat să facă haz de necaz și de această dată. „N-are cum sa ma atace vreun virus. S-au speriat si copiii.. Si, totusi, tratamentul asta o da roade sau a vrut sa rada soacra-mea un pic de mine…? ”, a mai completat Mirela Vaida pe rețelele de socializare.

Citește și: Andreea Bălan a confirmat toate speculațiile din presă! Ce i-a răspuns unei fane

Citește și: Aurelian Temișan reacționează după ce fiul său George Burcea a fost prins drogat la volan

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top