Connect with us
Lora, mesaj incredibil după ce și-a pierdut mama

Vedete

Lora, mesaj incredibil după ce și-a pierdut mama

Lora și-a pierdut mama din pricina unei boli grave care a măcinat-o încet încă din anul 2014. Artista trece printr-o durere de nedescris, ănsă și-a găsit puterea de a posta un mesaj pentru toți cei care o iubesc și o susțin.

Lora, mesaj incredibil după ce și-a pierdut mama

Mama Lorei s-a luptat cu cancerul de sân foarte mulți ani. Femeia a suferit chiar și o masectomie în speranța că va scăpa de aceastp boala cruntă care macină tot mai multe femei în zilele noastre.

Lora nu o mai avea decât pe mama ei, căci tatăl artistei s-a stins acum câțiva ani. După tragicul eveniment ea și-a găsit puterea să posteze un mesaj pe rețelele de socializare. Ea le-a mulțumit tuturor celor care o susțin și i-au oferit exemplu propriu pentru a o ajuta să depășească cel mai dureros moment din viață.

„Vreau să știți că încerc… știu că e un proces care necesită timp, cunosc toată teoria. În realitatea pe care o trăiesc acum, multe lucruri nu mai contează, altele nu mai au sens și cel mai ciudat e că Pământul se învârte fără mine. Mi-am pierdut busola odată cu singurul om de la care îmi doream cu adevărat aplauzele, susținerea și iubirea. Mi-ați scris mulți în perioada asta…

Mulți care ați pierdut pe cineva drag și care ați încercat să mă consolați prin puterea exemplului… Apreciez fiecare mesaj și gând bun, doar că nu mă simt în stare să pun în practică sfaturile voastre. Faptul că mi-ați scris a contat enorm. Mulțumesc”, a fost mesajul Lorei, transmis pe reţelele de socializare.

Citește și: O jurnalistă a fost salvată de o telespectatoare care a intrat în direct

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top