Connect with us
O jurnalistă a fost salvată de o telespectatoare care a intrat în direct

Vedete

O jurnalistă a fost salvată de o telespectatoare care a intrat în direct

O jurnalistă a fost salvată de o boală gravă care evolua rapid, chiar de către o telespectatoare care a intrat în direct. Femeia a observat o formațiune suspectă pe gâtul jurnalistei și i-a atras atenția, chiar în timpul unei emisiuni. Formațiunea s-a dovedit a fi o problemă gravă care îi punea viața în pericol.

O jurnalistă a fost salvată de o telespectatoare care a intrat în direct

Jurnalista australiancă Antoinette Lattouf a fost sunată în direct de o telespectatoare în vârstă, care a îndrumat-o să meargă rapid la medic pentru că ar putea avea o afecțiune a glandei tiroide. Antoinette nu își dăduse seama că avea un chist care creștea în dimensiuni.

Potrivit Dailymail, jurnalista a mers la medic, unde a fost diagnosticată cu o boală autoimună, iar chistul de la nivelul gâtului, care, din fericire, s-a dovedit a fi benign, i-a fost extirpat.

Jurnalista, care este mamă a doi copii, a povestit toată experiența într-o postare pe Instagram.

Recuperarea după operația la gât a fost incredibil de dureroasă. Câteva zile, mi-a fost aproape imposibil să vorbesc sau să mă mișc. Așa că am avut suficient timp la dispoziție să reflectez la ce s-a întâmplat în ultimele luni. În noiembrie, o femeie extraordinară mi-a atras atenția asupra unei probleme de sănătate de care nu eram conștientă. O bunicuță care nu are cunoștințe medicale s-a simțit obligată să mă contacteze chiar în timp ce eram în direct deoarece observase această umflătură pe gâtul meu […]

Wendy (telespectatoarea – n.red.) a demonstrat ce impact poate avea să manifești bunătate față de un străin. Pe lângă faptul că am avut nevoie de o intervenție chirurgicală prin care să se îndepărteze chistul și osul de la nivelul laringelui, de acum va trebui să gestionez pentru tot restul vieții o afecțiune autoimună. Din fericire, prezentarea de urgență la medic m-a ajutat să nu existe un impact semnificativ asupra stării mele de sănătate și asigurarea că vocea mea va reveni […] Deci ce avem de învățat de aici?

1. Fii bun cu ceilalți, chiar și necunoscuți. N-ai idee cât de mult le poți influența viața;

2. Mulți oameni m-au întrebat cum de n-am observat eu chistul respectiv. Bănuiesc că dacă o astfel de formațiune crește lent în timp, e ușor să n-o bagi în seamă. De asemenea, era mai evidentă când vorbeam sau întorceam capul;

3. Dacă îți pasă de sănătatea ta, mergi urgent la medic. Eu m-am rpezentat la medic la câteva ore după ce Wendy îmi atrăsese atenția asupra formațiunii respective“, a scris jurnalista pe Instagram.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top