Connect with us
Lora spune cât este adevăr și cât minciună în tot ce s-a scris despre ea

Vedete

Lora spune cât este adevăr și cât minciună în tot ce s-a scris despre ea

Lora este o artistă despre care se scrie frecvent, în fel și chip. Nu a avut o viață ușoară, dar toate greutățile prin care a trecut au făcut-o să devină mai puternică și cu mai multă încredere în ea. De-a lungul timpului, Lora a făcut subiectul multor articole de presă în care s-a scris despre relațiile ei amoroase, și nu numai. Cum a reacționat și ce a deranjat-o cel mai tare, a spus astăzi, în cadrul emisiunii Vorbește lumea de la Pro TV.

Lora, resemnată de fake news

Laura Petrescu, cunoscută sub numele de scenă Lora, este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Este o cântăreață de muzică pop-dance, actriță, fotomodel, a fost jurat în cadrul emisiunii concurs Next Star și este o vedetă de televiziune din România.

Înainte de a-și începe cariera solo, a făcut parte din formația Wassabi, în care cânta alături de alte două fete. Lora a intrat în vizorul paparazzilor, în 2012, când s-a căsătorit cu umoristul Dan Badea, de care a divorțat după doar doi ani de mariaj.

În prezent trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Ionuț Ghenu, cel cu care a făcut echipă în unul dintre sezoanele Asia Express.

Lora a demonstrat că greutățile din viața ei au determinat-o să devină mai puternică. Cântăreața a declarat că multă vreme a fost judecată greșit, și că nu a înțeles niciodată care a fost motivul pentru care s-au scris neadevăruri despre ea, pentru că a avut o relație bună cu mass media.

Vedeta a declarat că, în trecut a fost afectată de tot felul de zvonuri care au vizat persoana ei, dar că acum este unsă cu toate alifiile.

„Se tot scrie că o sa fiu gravida, de vreo 10 ani. A început să nu mă mai deranjeze nimic. Sunt unsă cu toate alifiile”, a declarat artista la Vorbește lumea.

 

 

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top