Connect with us
Lora a plecat din țară în plină pandemie. Mesajul dureros al artistei

Vedete

Lora a plecat din țară în plină pandemie. Mesajul dureros al artistei

Lora a ales să stea departe de ce se întâmplă în românia în aceste zile și a fugit într-o vacanță în Bali. Deși din poze pare fericită, artista a fost sinceră și a postat un mesaj cu ce se întâmplă de fapt în sufletul ei în aceste zile. Se pare că nu poate trece peste moartea mamei sale, pe care a iubit-o enorm.

Lora a plecat din țară în plină pandemie. Mesajul dureros al artistei

Lora trece printr-o perioadă grea după ce și-a pierdut mama cu puțin timp în urmă. Chiar dacă este pandemie de coronavirus, ea a vrut să fugă departe de țară pentru a se aduna și a se relaxa puțin, însă nu este deloc ușor. Chiar și așa amintirea mamei sale o chinuie în continuare pe Lora.

Cântăreața a împărtășit cu fanii săi ceea ce simte și toată lumea a încurajat-o. Lora a postat pe pagina sa de socializare o fotografie cu mama ei, dar și un mesaj prin care se citește durerea pe care o simte în aceste momente:

”Tot ce îmi doresc e să te pot suna, mama. Să văd inimioara de la tine la postările mele să îmi spui că totul va fi bine. Am plecat să nu mai doară, să mă rătăcesc în Raiul care sper că seamănă cu locul în care eşti tu acum..măcar la peisaje. Încerc să fiu optimistă şi să imortalizez momentele în care sunt bine. Lumea doare acum mama. Toată lumea. Dacă aş fi putut să stau în casă ca tu să fii acum lângă mine..”, a scris Lora pe pagina sa de Instagram.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top