Connect with us
Loredana Chivu, diagnostic crunt. Fosta asistentă TV a ajuns de urgență la spital

Vedete

Loredana Chivu, diagnostic crunt. Fosta asistentă TV a ajuns de urgență la spital

Loredana Chivu a ajuns de urgență la spital, după ce a avut niște dureri crunte în zona spatelui. Imediat cum a ajuns pe mâna medicilor, fosta asistentă TV a fost pusă pe perfuzii menite să îi calmeze durerea. Se pare că nu e prima dată când Loredana se confruntă cu aceste probleme de sănătate.

Loredana Chivu, de urgență la spital

Loredana Chivu a ajuns la spital după ce s-a confruntat cu niște dureri crunte în zona spatelui. Fosta asistentă TV are pietre la rinichi, iar durerile au devenit insuportabile când una dintre ele s-a deplasat. Asistenta lui Dan Capatos a povestit totul la Antena Stars.

„Acolo mi s-a dat și diagnosticul. Am pietre la rinichi și o piatră s-a deplasat din zona rinichiului și astfel mi-a provocat durerile acelea insuportabile care-mi tăiau respirația. Am ajuns acolo, au început toate investigațiile posibile, mi-au făcut toate perfuziile ca să mă lase durerea”, a declarat Loredana Chivu la Antena Stars.

Nu este prima dată când Loredana Chivu ajunge în camera de urgență. Ea a declarat că de data asta a simțit o durere puternică în partea dreaptă, dar durerea a trecut după ce a luat un calmat.

La câteva zile după, în timp ce se afla la coafor, durerea a reapărut, mult mai puternică, iar vedeta și-a dat seama că este vorba despre ceva mult mai grav, care nu va trece decât dacă merge la spital.

„Totul a început în urmă cu două zile când am simțit o puternică durere în spate, în dreapta, dar a fost ceva trecător, am luat un calmant și a trecut. Ieri, în timp ce mă aflam la coafor, a revenit durerea, mult mai puternică, de fapt, insuportabilă, și m-am speriat foarte rău, mi-am dat seama că am o problemă gravă și am luat hotărârea de a merge la urgență”, a mai spus Loredana.

Loredana Chivu a devenit o figură cunoscută în showbiz-ul românesc, după ce a fost asistentă TV în emisiunea lui Dan Capatos. Acum nu mai apare pe micile ecrane în această postură, însă este foarte activă pe Instagram, acolo unde ține legătura cu fanii ei, deloc puțini.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top