Connect with us
Loredana Groza dă replică cârcotașilor care spun că s-a operat la față

Vedete

Loredana Groza dă replică cârcotașilor care spun că s-a operat la față

Loredana Groza a fost dintotdeauna comentată în fel și chip, dat fiind felul ei extravagant de a se comporta pe scenă. Nu a ieșit niciodată din lumina reflectoarelor și este în continuare prezentă pe micile ecrane. De ceva timp, există voci care o acuză pe Loredana că s-a lăsat prea mult pe mâna medicului estetician. Deși sunt schimbări vizibile la chipul vedetei, Lori susține că nu este vorba despre intervenții de ordin chirurgical.

Loredana Groza, o apariție wow

Loredana Groza este unul dintre cei patru jurați ai emisiunii X Factor de la Antena 1. Are publicul ei consolidat în atâția ani de carieră, și a reușit, în tot acest timp, să se mențină în top. Vedeta este foarte activă și pe rețelele de socializare, mai exact pe Instagram, unde postează fotografii și filmulețe.

Cântăreața are pe contul de Instagram peste 500 de mii de fani, care îi apreciază și comentează fiecare postare. În același timp, Loredana are și cârcotași care o acuză, aproape la fiecare poză, că a stat prea mult în cabinetul medicului estetician. Gurile rele spun că vedeta și-a făcut modificări la față, cu scopul de a-și întineri înfățișarea.

Iată câteva dintre comentariile internauților de la una dintre postările Loredanei.

„Intervenție estetică reușită”

„Erai foarte frumoasă înainte, dar cu operația asta te-ai cam urâțit. Ești prea umflată la față. Dezamăgit.”

„Nu mai semeni cu Loredana Groza. O preferam pe cea de dinainte.”

„Loredana pe care am îndrăgit-o ar avea curajul să își afișeze vârsta. Nu te recunosc!”

„Te-ai schimbat mult. Cu botoxul nu sunt de acord, dar dacă tu te simți bine, e totul ok!”

În afară de aceste comentarii, sunt foarte multe care o susțin pe Loredana, care sunt că o iubesc, că arată foarte bine și nu ar trebui să plece ureche la cârcotași. Cineva i-a spus chiar că este o regină în adevăratul sens al cuvântului.

Cum răspunde vedeta

Loredana Groza pare că nu este deranjată de cei care o judecă și susțin sus și tare că s-a operat la față. Vedeta a declarat că, deși nu este împotriva intervențiilor estetice, ea nu a apelat la nicio operație de înfrumusețare de niciun fel. Cântăreața a mai spus că niciun estetician din lume nu te pot ajuta dacă tu nu ai grijă zilnic de tine, prin sport, alimentație și meditație.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top