Loredana Groza lovește din nou. În ce ipostază s-a pozat celebra cântăreață și cum arăta la debutul ei în carieră

16.11.2020

Loredana Groza este una dintre cele mai celebre cântărețe din țara noastră. Aceasta are o carieră de succes și se bucură de aprecierea oamenilor de mai bine de 30 de ani, de când și-a început serios activitatea în plan muzical. De ceva timp, aceasta și-a schimbat radical înfățișarea, iar diferența este destul de mare după ce ar fi apelat la ajutorul medicului estetician. De curând, aceasta a șocat din nou cu o imagine din mediul online. Cântăreața a pozat din nou sexy, iar fanii au reacționat.

Loredana Groza, 18 ani versus 50

Loredana Groza este una dintre cele mai apreciate cântărețe din țara noastră. Ea se poate lăuda atât cu o carieră de succes, cât și cu un corp de invidiat. Cu toate acestea, este foarte criticată de când și-a schimbat mult aspectul fizic, iar mulți o acuză că ar fi apelat în exces la ajutorul medicului estetician.

De când și-a făcut mai multe îmbunătățiri, Loredana abordează numai ținute sexy, care îi pun în evidență formele voluptoase, însă fanii cred că exagerează uneori, pentru că nu mai este la vârsta care să îi permită astfel de apariții. Cu toate acestea, Loredana Groza nu ține cont și șochează mereu cu ținute și fotografii care mai de care.

De curând, aceasta a publicat o imagine pe rețelele de socialziare, care a atras numeroase complimente, dar și critici. Astfel, celebra cântăreață și-a pus pe ea un pulover gros, dar pe care nu l-a asortat cu o pereche de pantaloni pe măsură, ci s-a rezumat doar la acel obiecte vestimentar, lăsând multă piele la vedere. Deși unii au apreciat curajul ei, au fost și mulți cărora nu le-a plăcut deloc ipostaza în care a apărut cântăreața.

”Oare te uiți la ce postezi?”, ”De ce iți strici imaginea cu poze de astea?”, ”Trebuie să ai un prieten sau o prietenă sincer (ă) lângă tine care să poată să îți spună adevărul, adică când poza este reușită sau nereușită”, ”Ești de groază, zău!”, sunt doar câteva dintre reacțiile fanilor care nu apreciat deloc ultima apariție a vedetei.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LOREDANA (@loredanagroza)

 

Cum arăta Loredana Groza în adolescență

Loredana Groza cântă de tânără și este foarte cunoscută, însă puțini știu cum arăta ea la 18 ani, când abia debutase în carieră și nu se gândea deloc la operații estetice. Ea a făcut publică o fotografie inedită, iar în descrierea acesteia a vorbit despre reușitele sale de la acea vreme și despre cât de bine îi mergea încă de la o vârstă fragedă.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LOREDANA (@loredanagroza)

Articolul continua dupa publicitate