Connect with us
Loredana Groza, show de zile mari la „Chefi la cuțite”. Artista s-a îmbrăcat sexy și a dansat pe mese

TV

Loredana Groza, show de zile mari la „Chefi la cuțite”. Artista s-a îmbrăcat sexy și a dansat pe mese

Loredana Groza este una dintre cele mai șocante apariții ale showbizului. Celebra artistă se poate lăuda cu o carieră de succes, dar și cu un aspect fizic de invidiat, pe care, totuși, mulți îl critică. Aceasta s-a schimbat radical în ultimii ani și mulți sunt uimiți de felul în care a ajuns să arate, susținând că schimbările sunt mult mai mari, reușind să șocheze mereu. La fel a făcut și în această seară la Emisiunea Chefi la cuțițe, când a venit cu un preparat indian, dar și cu o ținută extrem de sexy.

Loredana Groza a obținut trei cuțite

Loredana Groza a venit la „Chefi la cuțite” pentru a-i uimi pe jurați. Aceasta a demonstrat că este o bună bucătăreasă, iar preparatul său indian a primit toate cuțitele, dar și multe aprecieri. Nimeni nu s-ar fi așteptat ca în spatele acestei rețete să se afle celebra artistă, care nu a vorbit până acum prea mult despre pasiunile sale pentru gătit.

Loredana a mărturisit că îi place foarte mult să gătească și a moștenit pasiunea pentru bucătărie de la părinții ei, mama sa chiar fiind specializată în mâncare tradițională. Cu toata acestea, ea s-a orientat către o altă zonă și a primit cele mai bune sfaturi de la bucătari profesioniști. A declarat că este foarte curajoasă când vine vorba de experiențe culinare și că a mâncat chiar și meduze, scorpioni sau greieri.

În preparatul său, Loredana a explicat că a folosit și un condiment secret, fără de care preparatul nu ar fi fost la fel, pentru că „mâncarea nu e bună dacă nu pui și puțină dragoste”. Celebra artistă a pregătit un mic-dejun indian, ușor picant, care i-a adus trei voturi pozitive.

La fel de picantă a fost și apariția vedetei. Aceasta a avut o ținută extrem de sexy, așa cum obișnuiește să poarte în ultima perioadă, de când a recurs la anumite îmbunătățiri. Ea nu s-a mulțumit cu atât, ci a pregătit și un scurt spectacol pentru jurați și pentru toți cei de acasă care au urmărit-o. Ea a interpretat o piesă care le-a mers la suflet celor prezenți, dar și un dans extrem de provocator. Loredana a fost atât de încântată de cum s-a descurcat în bucătărie, încât a renunțat la prejudecăți și s-a urcat pe mese.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top