Connect with us
Lovitură grea pentru Emily Burghelea! Cât are de plată la Antena 1

Vedete

Lovitură grea pentru Emily Burghelea! Cât are de plată la Antena 1

Emily Burghelea, fosta asistentă TV, este implicată într-un scandal de proporții după ce și-a dat demisia de la Acces Direct. Aceasta a adus acuzații grave postului de televiziune pentru care lucra, pe care le-a spus chiar în direct. Emiliana a declarat că nu mai vrea să își continuie activitatea acolo din cauza faptului că se petrec lucruri neplăcute în ceea ce privește personajul Vulpița. Ea susținea că tânăra din Blăgești ar fi bătută de soțul ei, iar Antena 1 ascunde aceste detalii. Se pare că războiul continuă și cei de la Antena 1 nu se lasă așa ușor și ar taxa-o pe Emily pentru orice trimitere către Acces Direct.

Lovitură grea pentru Emily Burghelea! Cât are de plată la Antena 1

Scandalul dintre Emily Burghelea și Antena 1 continuă. Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” a declarat că a primit mai multe notificări pe mail-ul personal legat de postările pe care le face în mediul online în contextul scandalului de la Antena 1. Emiliana a dezvăluit că cei de la post i-ar fi cerut 5000 de euro pentru fiecare trimitere la Acces Direct.

Atunci când a solicitat să-i fie comunicată suma totală pe care o are de plată, nu a mai ărimit niciun răspuns. Se pare că Emiliana a fost contactată de avocați renumiți din țară care s-au oferit să o ajute în războiul cu Antena 1, și asta pro bono, pentru că ar fi realiza și ei că are dreptate. Fosta asistentă TV are încredere în justiția din România și spune că nu o sperie deloc un eventual proces, pentru că are dovezi prin care să demonstreze că Vulpița chiar a fost agresată.

„După ce mi-am dat demisia, legal adviserul mi-a trimis mai multe mail-uri (notificări) prin care îmi spunea că fiecare postare pe care o să o fac o să coste 5.000 euro (story+postări în feed+vloguri +orice declarație). I-am rugat să calculeze cât am de plată și i-am rugat să îmi dea contul în care să le trimit banii. După ce i-am întrebat cât am de plată în total, nu mi-au mai răspuns.”, a declarat Emiliana.

Mai mult, Emily a explicat că nu este singura care știe de lucrurile care se întâmplă la Acces Direct cu Vulpița și Viorel. Ea a declarat că o fostă colegă este dispusă să fie martor în procesul cu Emily Burghelea, însă momentan îi va păstra identitatea și va aștepta momentul potrivit când va face publice afirmațiile acesteia.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top