Connect with us
Lucian Mîndruță a trecut prin clipe cumplite din cauza fiului său

Vedete

Lucian Mîndruță a trecut prin clipe cumplite din cauza fiului său

Lucia Mîndruță a povestit un episod dificil prin care a trecut recent. Acesta a tras o sperietură zdravănă, crezând că fiul său cel mic este infectat cu noul tip de coronavirus.

Lucian Mîndruță a trecut prin clipe cumplite din cauza fiului său

Miercuri și joi au fost două zile foarte grele pentru Lucian Mîndruță, care a trebuit sp afle dacă fiul lui a fost infectat sau nu cu noul coronavirus. Băiatul s-a simțit foarte rău, acuzând dureri în gât, febră și frisoane. După cum a povestit jurnalistul, acesta prezenta jumătate din simptomele de Covid-19.

Mîndruță a ajuns cu fiul său la spitalul Matei Balș, unde i-au fost recoltate probe pentru testul Covid-19. Apoi s-a încotrs cu copilul acasă, în speranța că testul nu va fi pozitiv.

„Ultimele 24 de ore au fost un roller coaster. Totul a început miercuri. Matei, băiatul cel mic, a făcut febră mare, dureri de cap, grețuri, tot tacâmul. Și cam jumătate din simptomele de Covid. E vara, normal că ne-am speriat. Cine face gripă vara? Hai la Matei Balș! Ne-am pus măști, ne-am așezat la triaj, am ajuns până la intrare, el foarte slăbit, i-au pus acolo pe trepte o perfuzie. Și i-au făcut testul. N-aveam oricum unde să mergem: dacă intram, intram peste pacienții cu Covid. La alt spital? Nu eram siguri că n-are! Așa că am dormit vreo patru ore azi-noapte. El, cu gâtul din ce în ce mai umflat, noi cu inima tot mai mică: dacă are Covid?”, a povestit jurnalistul.

În perioada de așteptare starea copilului s-a îrăutățit, așa că familia a fost nevoită să solicite o ambulanță pentru a-i acorda primul ajutor. Toate acestea s-au petrecut în incertitudine, nimeni nu știa dacă băiatul este infectat sau nu. Din fericire, testul efectuat la Matei Balș ar fi ieșit negativ.

„Au venit oamenii cum se vine la suspecții de Covid: echipați cu tot tacâmul. Și ni l-au mai pus pe picioare. Ne-am despărțit cu multă recunoștință de ei, deși nu știm exact de cine… Nici măcar o cafea n-am putut să le dăm. Așa că las poza asta aici, să știe cât de mult au contat pentru noi”, a mai scris jurnalistul în dreptul unei fotografii în care apare pe bicicletă, însoțind prin cartier un echipaj de pe ambulanță.

Lucian Mindruta.. sursa foto: facebook

 

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

1 Comment

1 Comment

  1. Dan

    2020-06-27T18:04:22+03:00 at 18:04

    Domnule Lucian, dacă copilul dvs., sau dvs, sau soția, avea covid 19 ce faceati? Acum vă dați seama că sistemul medical ghidat de structurile politice din ultimii 30 ani este putred? De ce nu promovati emisiuni care să demaste cheltuielilel inutile pentru popor si utile ptr cei la putere? Auzi stimabilule, nimănui nu-i doresc răul sau boala, dar unii chiar merita ptr obedienta, fariseismul lor! Poate vi s-a arătat pisica …..!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top