Connect with us
Mădălin Ionescu revine în televiziune. Unde îl putem vedea pe celebrul prezentator

Vedete

Mădălin Ionescu revine în televiziune. Unde îl putem vedea pe celebrul prezentator

Mădălin Ionescu este unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori TV din țară, care s-a bucurat de mare succes în urma proiectelor în care s-a implicat. De câțiva ani, însă, prezentatorul s-a retras din acest domeniu și a așteptat să primească o ofertă care să îi fie pe plac și să îl reprezinte. Se pare că a și sosit momentul acela, pentru că Mădălin revine pe micile ecrane în doar câteva zile.

Mădălin Ionescu are propria lui emisiune

Mădălin Ionescu a luat o pauză de la televiziune, timp în care s-a dedicat mai mult familiei și proiectelor personale. Cu toate acestea, Mădălin revine în acest domeniu cu propria lui emisiune. El a semnat contractul cu postul Metropola Tv și va prezenta emisiunea „Mădălin Ionescu Show’. Prima ediție va fi difuzată luni, 22 februarie, la ora 22.00.

Mădălin Ionescu a dispărut din TV de aproximativ 2 ani, renunțând la postul de prezentator de la Wowbiz. Deși nimeni nu s-ar fi așteptat să ia o astfel de decizie, având în vedere că emisiunea avea un real succes și era admirată de mulți, se pare că ceva nu a funcționat așa cum trebuie.

Mădălin Ionescu a renunțat la acest job pentru că era epuizat, muncea prea mult și chiar nu mai putea face față. Prezentatorul a ajuns la concluzia că are nevoie de o pauză pentru a se gândi mai bine la ceea ce vrea să facă cu viața lui și, în special, cu meseria lui.

Mai mult, Mădălin nu era mulțumit de salariul lui, având în vedere că munca depusă era una solicitantă, ajungând să stea la serviciu chiar și 12 ore, pe bani care nu-l satisfăceau.

“Eu m-am despărțit de cei de la Kanal D în relații foarte bune. Am muncit enorm. Cred că am greșit din punctul acesta de vedere. E anormal să muncești acum. Cred că trebuia să gestionez altfel. Nu e normal ca un prezentator TV să stea 12 ore la serviciu. Eram epuizat. Consideram că meritam mult mai mulți bani.

Am avut discuții pe tema asta, dar dacă era strict problema asta aș fi negociat până în pânzele albe și aș fi rămas acolo. Nu a fost nici măcar o ceartă cumplită. A fost un cumul de factori.’, a declarat Mădălin Ionescu la ‘Interviurile VIVA!’.

Mai mult, prezentatorul are alte viziuni asupra presei tabloide, pe care atunci nu a știut să le impună. Are alte așteptări de la jobul său și a așteptat să primească o ofertă care să corespundă pretențiilor sale.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top