Connect with us
Dupa despartirea de designerul Philipp Plein, Madalina Ghenea a aparut prima oara la un eveniment important si a facut senzatie cu o rochie sexy!

Vedete

Madalina Ghenea a facut senzatie la Cannes cu o rochie prin care s-a vazut tot! FOTO

Din motive care si acum sunt neclare, Madalina Ghenea si Philipp Plein s-au despartit dupa o luna si cateva zile. Povestea lor de amor s-a sfarsit brusc, dupa o perioada in care pareau cel mai fericit cuplu.

Despartirea de celebrul designer nu pare sa o fi afectat foarte tare pe romanca. Ea si-a facut aparitia la Festivalul de Film de la Cannes 2016, unde a atras toate privirile.

Madalina a purtat o rochie spectaculoasa gri din voal si dantela, extrem de transparenta, cu care a fost in centrul atentiei la renumitul eveniment international.

Ghenea la Cannes 2016

Citeste si: Madalina Ghenea are un nou iubit? Cine este sarbul care i-a furat inima FOTO

Madalina Ghenea - Photocall de la soirée "23th edition of AmfAR's Cinema Against AIDS" Gala à l'hôtel de l'Eden Roc au Cap d'Antibes, le 19 mai 2016, lors du 69 ème Festival International du Film de Cannes. © Dominique Jacovides/Bestimage   Call of "23th edition of AmfAR's Cinema Against AIDS" Gala to benefit AmfAR, the foundation for AIDS Research at Eden Roc Hotel in Cap d'Antibes on May 19, 2016, during the 69th Cannes Film Festival 

Aflat la editia cu numarul 69, festivalul de film de la Cannes si-a deschis portile pe 11 mai si va dura pana pe 22 mai 2016. Juriul competitiei oficiale va fi prezidat de George Miller, in timp ce prezentator va fi actorul francez Laurent Lafitte. In deschiderea Cannes 2016 a fost proiectat filmul „Cafe Society”, in regia lui Woody Allen.

Festivalul de film de la Cannes a fost infiintat in 1946, iar anual, in luna mai, aduna cele mai importante nume ale cinematografiei din Europa si nu numai la Palais des Festivals et des Congres, din renumita statiune franceza.

foto: Hepta

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top