Connect with us
Mădălina Ghenea, dezvăluiri incendiare. De ce s-a despărțit de tatăl copilului său

Vedete

Mădălina Ghenea, dezvăluiri incendiare. De ce s-a despărțit de tatăl copilului său

Actrița Mădălina Ghenea dezvăluie, pentru prima dată, motivul despărțirii de tatăl fiicei sale, Matei Stratan. Deși este una dintre cele mai frumoase femei din România, se pare că la capitolul dragoste nu stă deloc bine. Relația dintre cei doi nu a durat prea mult și au fost implicați în mai multe scandaluri. Frumoasa vedetă își crește acum singură fetița și a decis să dezvăluie adevăratul motiv pentru care relația lor s-a sfârșit.

Mădălina Ghenea, dezvăluiri incendiare. De ce s-a despărțit de tatăl copilului său

Când toată lumea credea că Mădălina Ghenea și-a găsit în sfârșit liniștea și urmează să întemeieze o familie stabilă cu Matei Stratan, totul a luat sfârșit. Cei doi s-au despărțit la scurt timp după ce fiica lor a venit pe lume, iar de atunci micuța a rămas în grija mamei, care o crește acum singură și îi dedică foarte mult timp, chiar dacă are un program destul de încărcat.

Deși niciodată nu a vorbit despre despărțirea lor și despre adevăratele motive care au dus la separare, se pare că Mădălina Ghenea nu a mai rezistat și a vrut să dea cărțile pe față. Chiar dacă a avut dintotdeauna cuvinte frumoase la adresa fostului ei soț, Mădălina nu a mai putut ține totul ascuns și a spus că a fost înșelată de Matei. Ea locuiește acum în Italia, alături de copilul pe care îl are cu Matei.

„Nu m-ai înşelat doar pe mine, ne-ai înşelat pe noi. Nu mi-ai frânt doar mie inima, ne-ai distrus viitorul”, a declarat Mădălina.

După relația cu afaceristul, la începutul lunii februarie a acestui an, Mădălina făcea publică noua sa relație cu tânărul Leonardo Maria Del Vecchio, fiul celui mai înstărit om de afaceri din Italia. Mai multe zvonuri susțin că Mădălina și Leonardo s-ar fi despărțit din cauza tatălui acestuia, care nu ar fi plăcut-o deloc pe aceasta.

În trecut, Mădălina Ghenea a abordat subiectul căsătoriei, despre care mereu a evitat să vorbească. Întrebată despre statutul ei amoros, despre care s-au făcut multe speculații de-a lungul timpului, ea a încercat să clarifice situația și a exclus oricare posibilitate a unei căsătorii. Astfel, răspunsul ei a fost: „Nu am fost căsătorită niciodată și nu cred că o voi face vreodată. Sincer, nu cred în instituția căsătoriei.”

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top