Connect with us
Mădălina Ghenea a împărtășit prietenilor virtuali faptul că s-a gândit că va păstra secretul sarcinii pentru mai mult timp.

Vedete

Mădălina Ghenea, mesaj surprinzător: „Am crezut că-mi voi ascunde sarcina pentru totdeauna”

Mădălina Ghenea este însărcinată în 8 luni. Vedeta a postat un mesaj pe o pagină de socializare în care își exprimă fericirea pe care o trăiește. Totodată ea a scris că a crezut că va păstra secretul sarcinii pentru ea și iubitul ei mai mult timp.

Mădălina Ghenea: „Am crezut că-mi voi ascunde sarcina pentru totdeauna”

Mădălina Ghenea spune că s-a gândit că va păstra secretul sarcinii pentru ea și iubitul ei.

În aceste zile ale lunii, în care femeile sunt răsfățate, Mădălina Ghenea a primit un buchet de flori și o prăjitură din partea iubitului ei. Ea a postat imaginea pe o rețea de socializare și a scris la descriere următorul mesaj:

”Florile mele preferate și tortul meu preferat! Mulțumesc, scumpul meu! Am crezut că-mi voi ascunde sarcina pentru totdeauna. Opt luni în care am ascuns mica mea prietenie, micuța mea dansatoare de breakdance profesionist pe care numai eu o simt, lovindu-mi ficatul non stop. Sunt atât de fericită și atât de mândră să îmi arăt în sfârșit burtica. Sunt femeie! Creez un om! Devin mamă! Femeile însărcinate sunt zeițe cu picioare umflate și arsuri la stomac”, a scris vedeta pe Instagram.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Vedete

To Top