Connect with us
Madalina Ghenea se iubeste cu celebrul designer Philipp Plein

Vedete

Madalina Ghenea se iubeste cu celebrul designer Philipp Plein

Dupa relatiile cu Leonardo DiCaprio si Gerard Butler, Madalina Ghenea este indragostita din nou. Romanca se iubeste cu designerul Philipp Plein.

Madalina Ghenea si Philipp Plein sunt indragostiti pana peste cap. Germanul a fost cel care a „oficializat” relatia pe contul de Instagram, postand mai multe poze cu romanca. Madalina si Philipp si-au facut chiar si tatuaje identice.

Madalina Ghenea si Philipp Plein

Madalina Ghenea si Philipp Plein

Celebrul designer vestimentar pare coplesit de frumusetea romancei. Chiar daca este un barbat ravnit, neamtul si-a asumat deja statutul de barbat „luat”, caci o pozeaza pe Madalina in toate ipostazele si urca fotografiile pe contul personal de Instagram.

Madalina Ghenea si Philipp Plein

Madalina Ghenea si Philipp Plein

Semn ca este o relatie serioasa deja, Madalina Ghenea si-a tatuat pe unul dintre degetul o cruce, acelasi simbol pe care il are si noul ei iubit.

 

 

 

 

 

 

 

Madalina Ghenea si Philipp Plein mai au si alte lucruri in comun. In trecut, amandoi s-au iubit cu personalitati celebre. Germanul in varsta de 38 de ani a avut o relatie cu Lindsay Lohan, iar romanca s-a iubit cu Leonardo DiCaprio si Gerard Butler.

Lindsay Lohan si Philipp Plein

Lindsay Lohan si Philipp Plein

Philipp Plein s-a nascut in Germania, este pasionat de arhitectura si a ajuns sa fie considerat unul dintre cei mai interesanti creatori de moda ai momentului. Chiar daca nu are studii in domeniu, tinutele lui Plein sunt preferatele mai multor vedete internatioanale, printre care si Kim Kardashian.
CITESTE SI: Un nou cuplu in showbiz. Cu cine se iubeste Alexandra Stan
CITESTE SI: Corina Bud s-a despartit de sotul infidel

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top