Connect with us
Madonna si fostul sot au ajuns la o intelegere

Vedete

Madonna si fostul ei sot Guy Ritchie au ajuns la un acord in privinta custodiei fiului lor

Cantareata americana Madonna si fostul ei sot regizorul Guy Ritchie au ajuns la un acord in privinta custodiei fiului lor, Rocco, in varsta de 16 ani, informeaza bbc.com, potrivit News.ro.

Citeste si: Madonna socheaza din nou! A mimat sexul oral la o petrecere VIDEO

Citeste si: Madonna a plans pe scena, dupa ce a pierdut custodia baiatului ei

Un purtator de cuvant al instantei a spus ca cei doi au ajuns la un acord, dar nu a specificat cu cine va ramane adolescentul.
Avocatul lui Guy Ritchie, Peter Bronstein, a spus ca Rocco va continua sa locuiasca alaturi de tatal sau, in Londra.

Disputa pentru custodia lui Rocco a inceput in luna decembrie, dupa ce adolescentul a ignorat un ordin al instantei de a se intoarce la New York, pentru a locui alaturi de Madonna. De atunci, fiul cantaretei traieste in Londra, unde este inscris la o scoala.

Avocatii Madonnei nu au comentat in privinta acordului.

In luna decembrie, un judecator a stabilit ca Rocco ar trebui sa se intoarca la Madonna, dar a decis sa nu emita un mandat pentru a intari ordinul, cerand cuplului sa ajunga la un acord.

”A fost o perioada foarte dificila pentru el. Speram sa ii punem capat cat mai curand posibil, fara sa il expunem in continuare litigiului, insinuarilor presei si altor astfel de lucruri”, a spus avocatul lui Rocco, Ellen Sigal.

Madonna si Guy Ritchie s-au casatorit in anul 2000 si au divortat opt ani mai tarziu. Cantareata a mai fost casatorita cu actorul Sean Penn, in perioada 1985 – 1989. Artista americana are patru copii: Lourdes, in varsta de 19 ani, cu fostul ei partener de viata Carlos Leon, Rocco, in varsta de 15 ani, si David si Mercy – ambii in varsta de 10 ani -, pe care i-a adoptat din Malawi.

Madonna, nascuta pe 16 august 1958, este o cantareata, actrita, compozitoare si producatoare americana, ale carei discuri s-au vandut in peste 300 milioane de copii pe plan mondial. Supranumita ”regina muzicii pop”, vedeta americana a castigat de-a lungul anilor sapte premii Grammy, 20 MTV Video Music Awards, 3 American Music Awards, 2 Brit Awards, dar si doua Globuri de Aur.

Guy Ritchie s-a recasatorit, in anul 2015, cu modelul britanic Jacqui Ainsley, cu care are trei copii – Rafael, nascut in septembrie 2011, Rivka, nascuta in noiembrie 2012, si Levi, nascut in iunie 2014.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top