Connect with us
Madonna a plans pe scena, dupa ce a pierdut custodia baiatului ei

Vedete

Madonna a plans pe scena, dupa ce a pierdut custodia baiatului ei

Madonna a plans pe scena, in timpul unui concert, dupa ce a anuntat ca a pierdut custodia fiului ei, Rocco. Tanarul in varsta de 15 ani va locui cu tatal lui, Guy Ritchie.

Madonna a izbucnit in plans in timpul unui concert, recunoscand ca a pierdut custodia fiului ei, Rocco. Cu ochii in lacrimi, diva internationala i-a dedicat baiatului ei, in varsta de 15 ani, piesa „La vie en rose”.

Potrivit Dailymail, Madonna a acceptat de curand pierderea custodiei fiului ei, Rocco, al carui tata este regizorul Guy Ritchie.

Este adevarat. Nu exista dragoste mai mare decat cea dintre o mama si fiul sau. Daca vorbesc prea mult despre el, voi plange”, a spus Madonna pe scenă.

La finalul piesei, cantareata a spus: „Sper ca va auzi asta si ca stie cat de mult imi lipseste„.

Madonna si Rocco

Madonna si Rocco

Potrivit publicatiei Dailymail, Rocco ar fi plecat la Londra, in decembrie 2015, pentru a locui impreuna cu tatal sau, Guy Ritchie. De atunci, fiul cantaretei ar fi refuzat sa se mai intoarca in Statele Unite ale Americii, acolo unde locuieste Madonna.

Saptamana trecuta, Madonna si fostul ei sot au fost somati de catre tribunalul new-yorkez sa ajunga la un acord in privinta custodiei fiului lor. Madonna, dupa lungi negocieri cu Guy Ritchie, ar fi fost intr-un final sa-i acorde acestuia custodia.

Rocco si Guy Ritchie

Rocco si Guy Ritchie


CITESTE SI:David si Victoria Beckham divorteaza. Separarea lor a fost confirmata!
CITESTE SI:Patru sfaturi pentru a trece mai usor peste o despartire

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top