Maia Morgenstern a fost pedepsită după ce a jucat-o pe Fecioara Maria: Am fost pedepsită

16.04.2020
Maia Morgenstern a fost pedepsită după ce a jucat-o pe Fecioara Maria: Am fost pedepsită

Maia Morgenstern a uimit pe toată lumea când a jucat-o pe Fecioara Maria în Patimile lui Hristos.

Maia Morgenstern a fost pedepsită după ce a jucat-o pe Fecioara Maria: Am fost pedepsită

Actrița Maia Morgenstern a devenit și mai cunoscută pentru rolul din Patimile lui Hristos în care a fost Fecioara Maria.

Așa cum s-a mai auzit despre actorii care au interpretat personaje din familia sfântă, Maia a avut și ea experiențe de povestit publicului larg.

Această actriță lăudată pentru prestația din film a Maicii Domnului a avut parte de experiențe dificile care o vor urmări toată viața. În această perioadă filmul despre viața lui Iisus Hristos este cel mai urmărit film din creștinism.

Actrița a declarat în timpul mai multor interviuri că viața sa nu a fost complet schimbată după acest rol, dar rolul a marcat-o la nivel emoțional. Alți actori care l-au jucat pe Iisus Hristos au avut parte de schimbări uriașe după acest rol.

Criticată pentru religia sa

Producătorii filmului au receptat o mulțime de critici pentru că au ales o evreică pentru rolul Fecioarei Maria. Nici Maia nu a fost încântată de aceste replici, dar în timp a ajuns să se obișnuiască, cu ele.

„Problema a fost că eu nu mă aliniez, nu mă conformez, nu mă supun.”

Dacă alți actori au avut parte de revelații divine după rolul jucat, Maia spune că nu a ajuns să își schimbe religia. Maia Morgenstern a trăit mai multe experiențe omenești, nu extrasenzoriale. Totuși a întâmpinat multe prejudecăți în timpul anilor.

„De fapt, aici a fost problema, în ceea ce mă privește – pe lângă faptul că au fost discuții de genul: ‘O evreică a jucat în filmul ăsta!’, ca și cum a fi actor e pe religii -, problemă a fost că eu nu mă aliniez, nu mă conformez, nu mă supun. M-au întrebat mulți ‘și acum, că ai jucat acest rol, cum ți-a schimbat destinul, concepția, religia?”, a spus Maia într-un interviu mai vechi.

După acest film, Patimile lui Hristos, Maia Morgenstern nu a mai primit vreun rol important peste Ocean. Actrița crede că există o explicație pentru asta și susține că a fost pedepsită pentru rolul jucat.

„E normal, pentru că am fost pedepsită, mi s-a și spus lucrul ăsta! Mi s-a spus textual”.