Connect with us
Mama lui Bendeac, reacție după ce fiul ei a dezvăluit că au avut Covid-19

Vedete

Mama lui Bendeac, reacție după ce fiul ei a dezvăluit că au avut Covid-19

În urmă cu câteva zile, Mihai Bendeac a ajuns în atenția tabloidelor după ce a recunoscut că a avut coronavirus. Într-o ediție specială iUmor, juratul a dezvăluit că atât el, cât și părinții și fratele lui mai mic au contractat virusul Covid-19, după ce au participat la înmormântarea bunicului lor. Vestea lui a stârnit numeroase reacții din partea fanilor, dar și din partea colegilor, care cu greu l-au crezut. Acesta a ales un moment nepotrivit pentru a vorbi despre lucruri serioase și totul a fost interpretabil. Mihai a explicat exact care a fost situația și era îngrijorat de cum va reacționa mama lui când va vedea ce a făcut. Mama lui Bendeac nu a rezistat și a făcut câteva declarații.

Mama lui Bendeac, reacție după ce fiul ei a dezvăluit că au avut Covid-19

Emilia Bendeac a distribuit pe o rețea de socializare filmulețul în care Mihai a declarat că a avut coronavirus. Femeia a lăsat și un mesaj prin care a mărturisit că ei se tem de acest virus, dar și de modul în care ceilalți vor reacționa după aflarea acestei vești. Mama lui Bendeac se teme că ceilalți nu vor înțelege prin ce au trecut și îi vor cataloga greșit, deși s-au vindecat și nu au pus în pericol pe nimeni.

„Ne este frică de un virus, ce este drept destul de neprietenos, dar suntem ok cu noi înșine în oglindă dacă mințim, înșelăm, ne gândim doar la propria persoană sau propriul interes, uităm ce înseamnă empatia sau un mic gest de omenie, cam trist.”, a declarat femeia.

O utilizatoare a empatizat cu Emilia, mărturisind că a trăit aceeași experiență și spune că simte și acum stigmatizarea celor din jur, care, deși s-a vindecat în urmă cu o lună, continuă să o vadă ca pe o amenințare.

„Din păcate, Mihai are dreptate, cei care am trecut prin asta am ajuns să fim stigmatizați. Și după 1 lună de la ieșirea din spital lumea se ferește de parcă încă am purta virusul în frunte.”, a mărturisit utilizatoarea.

Pentru a-i convinge pe toți că a fost într-adevăr infectat, Mihai Bendeac a revenit cu explicații pe canalul său de YouTube. Acesta a realizat live un test de depistare a anticorpilor.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top