Connect with us
Mama lui Mihai Mitoșeru, din nou la spital! Camelia Mitoșeru abia fusese externată după operația la cap

Vedete

Mama lui Mihai Mitoșeru, din nou la spital! Camelia Mitoșeru abia fusese externată după operația la cap

Mama lui Mihai Mitoșeru a ajuns din nou la spital, după ce abia fusese externată, de câteva zile. Camelia Mitoșeru a acuzat stări de rău, iar fiul ei a chemat Ambulanța. Se pare că problemele se țin scai de familia Mitoșeru care a fost greu încercată încă de la începutul acestui an.

Camelia Mitoșeru, din nou la spital

Camelia Mitoșeru a ajuns din nou pe patul de spital, la șase zile după ce fusese externată. Mama lui Mihai a fost operată, după care, când au considerat că poate merge acasă, a fost externată. Din păcate, starea de sănătate a actriței nu este deloc bună. Ea este nevoită să țină un regim alimentar strict, și pe fondul unui organism slăbit, a ajuns din nou pe mâinile medicilor.

Potrivit SpyNews, actrița se află în imposibilitatea de a vorbi. Mama lui Mihai Mitoșeru s-a întors la spital după doar șase zile de stat acasă. La externare, medicul care a operat-o spune că nu are nicio interdicție, dar că trebuie să stea cât mai mult la pat.

„Și-a revenit. Se alimentează, se deplasează singură. Nu are niciun deficit de mișcare. Din punct de vedere neurologic și al stării fizice este foarte bine. A plecat cu Mihai de mânuță, pe picioarele ei, acasă. Considerăm vindecat cazul chirurgical”, declara profesorul Vlad Ciurea la Antena Stars.

Camelia Mitoșeru a fost supusă unei intervenții chirurgicale care a durat mai bine de 9 ore. Ea s-a internat în luna februarie, din cauza unei afecțiuni cranio-cerebrale, care apar în special la persoanele în vârstă.

„O dată cu scăderea estrogenii apar asemenea tumori de genul. Fenomenele sunt minime la început: tulburări de echilibru, de concentrare. Și a oscilat de la un diagnostic la altul, așa că s-a hotărât intervenția chirurgicală”, a mai spus medicul.

Mihai Mitoșeru îi este aproape necondiționat mamei sale. El s-a ocupat de ea în toată această perioadă, el a făcut apel public atunci când a fost nevoie de sânge pentru intervenția chirurgicală. Cei doi sunt foarte apropiați și au o relație mamă-fiu extrem de frumoasă. Și-au fost alături de-a lungul anilor, la bine și la greu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top