Connect with us

Vedete

Mihai Mitoșeru a spus adevărul despre mama sa. Ce s-a întâmplat la două zile după operație

Mihai Mitoșeru a făcut primele declarații despre starea de sănătate a mamei lui. Artistul a fost prezent într-o emisiune televizată unde a răspuns la întrebările legate de operația mamei sale și starea ei actuală. Camelia Mitoșeru a fost operată de urgență după ce medicii au diagnosticat-o cu tumoră beningă-meningiom.

Mihai Mitoșeru spune cum se simte mama lui

Mihai Mitoșeru a trecut, în ultima vreme, prin momente extrem de grele generate de problemele mamei sale. Camelia Mitoșeru a fost operată de urgență după ce a fost diagnosticată cu o tumoră cu multe complicații. Actrița a fost internată pe Secția de Terapie Intensivă. La câteva zile distanță, Mihai a fost prezent într-o emisiune TV unde a vorbit despre această cumpănă din viața familiei lor.

El a spus că mama lui se simte mai bine și că astăzi a fost mutată de pe secția de Terapie Intensivă. Vedeta de televiziune a spus că la două zile după operație, mama lui nu a mai putut să vorbească.

„Frica, faptul că i se pare că cineva are ceva cu ea, se enervează, toate astea la un loc au făcut în așa fel încât i-a crescut tensiunea și s-au spart câteva vase mici de sânge, care au făcut-o să nu mai poată să vorbească. Asta s-a întâmplat la două zile după operație. Astăzi a vorbit mai bine și CT-ul a ieșit mai ameliorat, ceea ce înseamnă că e spre bine și chiar în momentul ăsta se pare c-o mută de la Terapie Intensivă”, a spus Mihai Mitoșeru.

Probabil nimeni nu ar fi știut despre operația Cameliei Mitoșeru, dacă Mihai nu ar fi făcut apel public pentru nevoia de sânge. Actorul i-a rugat pe cei care vor și pot, să doneze sânge pentru mama lui. El a spus că a fost impresionat de cum s-au mobilizat oameni pe care el nu-i cunoaște personal, dar care au donat sânge pentru mama lui. Într-o oră s-a strâns cantitatea necesară de sânge pentru ca actrița să poată fi operată.

„Am ajuns să facem public pentru că am avut nevoie de sânge. În momentul în care trebuia să se opereze, acolo a fost o problemă, că în România e lipsă de sânge la toate spitalele. Atunci a trebuit să fac eu public, a trebuit să apelez la oameni să ne ajute”, a mai spus Mitoșeru.

Mihai Mitoșeru și mama lui, actrița Camelia Mitoșeru, au o relație foarte apropiată. De altfel, Mihai a fost crescut doar de mama sa.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top