Connect with us
Mama lui Tuncay Ozturk a comentat la o poză de pe contul de Instagram al Andreei Marin, unde aceasta postase o imagine cu fiica sa.

Vedete

Mama lui Tuncay Ozturk, mesaj pentru Andreea Marin, după divorț

Divorțul dintre Andreea Marin și Tuncay Ozturk a luat pe toată lumea prin surprindere. La două luni de când prezentatoarea TV a făcut anunțul despărțirii, lucrurile nu stau deloc bine între cei doi.

Andreea și Tuncay s-au contrat prin intermediul mai multor mesaje transmise prin intermediul presei. Cu toate acestea, relația dintre „Zâna Surprizelor” și mama lui Tuncay Ozturk nu pare să fi avut de suferit.

Citește și: Tuncay Ozturk vorbește ÎN PREMIERĂ despre divorțul de Andreea Marin

Recent, Andreea Marin a postat pe Instagram o fotografie cu ea și cu fiica ei Violeta, cu ocazia zilei de naștere a micuței. Fatma Ozturk a reacționat la această imagine, postând în engleză mesajul „La mulți ani, Violeta”.

Prezentatoarea TV i-a răspuns acesteia în limba turcă, spunându-i „Te iubesc, mamă”, la care turcoaica a răspuns cu o inimioară.

Citește și: Tuncay Ozturk spune totul despre întâlnirea cu Renata!

1 Comment

1 Comment

  1. Maia

    2016-12-20T14:17:21+02:00 at 14:17

    Ia absolut toate informatiile acestei oportunitati! Totul este transparent si la vedere. Trebuie doar sa lasi curiozitatea sa se manifeste, sa citesti totul de la „A” la „Z” apoi vei spune: da merita, este ceva foarte serios! Detalii: maiasimi@yahoo.com

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top