Connect with us
Marcel Prodan la șapte luni de închisoare pentru bătaia aplicată cântăreței Alexandra Stan în iunie 2013. El va plăti și daune de 25.000 euro

Vedete

Marcel Prodan, condamnat la șapte luni de închisoare pentru că a bătut-o pe Alexandra Stan

Marcel Prodan, fostul impresar al cântăreței Alexandra Stan a fost condamnat la șapte luni de închisoare cu suspendare, pentru bătaia pe care i-a aplicat-o acesteia în iunie 2013. El va plăti și 25.000 de euro, daune morale.

Magistrații Curții de Apel Constanța l-au condamnat pe Marcel Prodan la șapte luni de închisoare pentru loviri și ale violențe. Aceștia au suspendat condiționat executarea pedepsei cu închisoare. De asemenea, instanța a decis majorarea daunelor morale, de la 10.000, la 25.000 de euro. Decizia este definitivă.

Marcel Prodan a mai fost obligat la plata sumei de 3.000 de lei cheltuieli de judecată către Alexandra Stan și a sumei de 300 de lei reprezentând cheltuieli judiciare către stat.

Pe 15 iunie 2013, Alexandra Stan a fost internată în spital cu echimoze, după ce a fost bătută de Marcel Prodan. Cei doi au fost găsiți pe marginea unui drum de un echipaj al Poliției Rutiere, care a transportat-o pe cântăreață la spitalul din Constanța. Alexandra Stan a fost tratată pentru lovituri la Unitatea de Primiri Urgenţe, după care a fost lăsată să plece acasă.

Alexandra Stan a fost bătută crunt de fostul impresar, în iunie 2013

Ulterior, cântăreața s-a internat în Spitalul din Medgidia. acolo, pe lângă investigațiile clinice, Alexandra Stan a mers la ședințe de consiliere psihologică.

Iată ce spunea Alexandra Stan despre incident, în iunie 2013.

”A început să tragă de mine. A început să mă bată. Am căzut pe jos şi am leşinat. M-am trezit după două ore. Eram pe canapea, învelită, ca şi cum adormisem. M-a luat, m-a urcat în maşină cu forţa, a vrut să mă ducă acasă la ai mei, în Valu lui Traian. A luat-o pe Tomis. În faţă la Grand a oprit maşina în parcare, m-a sos din maşină, m-a aruncat pe stradă, mi-a dat cu piciorul în geantă, mi-a dat cu picioarele în spate, m-a lovit în rinichi. Eu am un singur rinichi.

Când a văzut că se apropie lume, m-a luat şi m-a băgat din nou în maşină. Înspre Valu a început să mă bată de-a binelea, palme şi pumni peste faţă. Atunci am vrut să ies din mers. Am deschis uşa. El a oprit şi eu am vrut să fug. M-am dus pe mijlocul străzii, am făcut cu mâna la o maşină.

Citește și: Un nou cuplu in showbiz. Cu cine se iubeste Alexandra Stan

A oprit un cetăţean, care probabil era de altă naţionalitate, pentru că nu vorbea limba română, a vrut să mă ajute. M-a dus pe marginea drumului. Şi atunci a venit el din nou. A început să tragă de mine. Atunci a trecut o maşină de Poliţie Rutieră, care venea de la Valu. Au oprit, ne-au legitimat, ne-au luat actele şi m-au dus pe mine la Urgenţă” a povestit artista.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top