Connect with us
ULTIMA ORĂ Cântăreața Alexandra Stan a făcut accident de mașină, în București

Vedete

Un nou cuplu in showbiz. Cu cine se iubeste Alexandra Stan

Pentru prima data dupa scandalul cu Marcel Prodan, Alexandra Stan isi asuma o relatie. Afla cine este barbatul cu care artista se iubeste de 6 luni.

Alexandra Stan iubeste, din nou. Pentru prima data dupa bataia incasata de la fostul sau impresar, despre care s-a zvonit ca i-ar fi fost si iubit, cantareata isi asuma relatia cu un barbat.

Alexandra Stan si Bogdan

Alexandra Stan si Bogdan

Dupa drama traita in urma cu cativa ani, cand Alexandra Stan a fost lovita de fostul sau impresar, Marcel Prodan, iata ca artista are motive sa zambeasca din nou. Iubeste si este fericita. De sase luni, artista cu succes rasunator si in strainatate se iubeste cu Bogdan, un barbat necunoscut deocamdata in tabloul mediatic.

Semn ca este o relatie serioasa, cantareata si noul iubit au iesit pentru prima data ca un cuplu oficial, la deschiderea unui restaurant cu specific chinezesc din Bucuresti. Extrem de rezervata in declaratii, insa destul de generoasa in gesturi tandre, Alexandra a marturisit ca este indragostita din nou.

„Este si el un artist. Se ocupa de o asociatie nonguvernamentala care ajuta oamenii cu probleme. La fel ca si mine, e un om bun”, a spus Alexandra Stan.
CITESTE SI: Drama prin care a trecut ALEXANDRA STAN SE REPETA! Cantareata romanca: „M-a dat cu capul de bordul masinii si mi-a spart timpanul!”
CITESTE SI: Top 5 scandaluri sexuale celebre

Alexandra Stan si Bogdan

Alexandra Stan si Bogdan

Cu siguranta, cel mai greu moment din viata cantaretei ramane scandalul dintre ea si Marcel Prodan.
In anul 2013, Alexandra Stan a ajuns la spital cu vanatai si echimoze, dupa ce ar fi fost batuta de managerul ei Marcel Prodan, pe marginea unui drum national din Constanţa, un echipaj de Politie intervenind pentru a o ajuta pe tanara.
Conflictul dintre cei doi a pornit dupa ce Alexandra Stan si-a cerut drepturile, estimate la 40.000 de euro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top