Connect with us

Vedete

Marcela Fota, mărturisiri dureroase despre soțul ei. Bărbatul și-ar fi prevestit moartea

Marcela Fota este una dintre cele mai cunoscute și iubite cântărețe de muzică populară din țara noastră, care se bucură de mare succes. Totuși, artista nu mai poate zâmbi acum, pentru că trece printr-o perioadă extrem de dificilă de când și-a pierdut soțul. Marcela și-a găsit puterea în tot acest timp de a merge mai departe și a vorbit de mai multe ori despre tragicul eveniment, dar și despre cum și-a prevestit soțul ei moartea.

Marcela Fota a simțit că se întâmplă ceva rău cu soțul ei

Soțul Marcelea Fota a avut parte de un sfârșit tragic, la doar 47 de ani. În dimineața respectivă, acesta a a dat mai multe semne că ceva nu este bine cu el. Înainte de a pleca de acasă să rezolve mai multe treburi importante, bărbatul a făcut un gest destul de ciudat. El a gustat din cafeaua soției sale, ceea ce nu mai făcuse înainte, pentru că el nu era un consumator de cafea.

„El nu bea cafea, nu fuma, nu consuma alcool. Uneori mai consuma sucuri acidulate, dar doar uneori. În dimineața respectivă eram cu o ceașcă de cafea în mână și efectiv și-a pus din ceașca mea puțină cafea pe buze, spunând că vrea să își schimbe gustul. Și atunci…Eu, de regulă, ca orice femeie, mai petreceam timpul pe la cafele, prin terase, cu sora mea, cu prietene. Și atunci, când el a luat din cafeaua mea, i-am zis că ar fi culmea să se învețe la cafea și de acum încolo să nu se mai supere când ies la o cafea.”, a declarat Marcela Fota.

Mai mult, cei doi au vorbit la telefon în acea dimineață de 11 ori. La scurt timp după ce a plecat bărbatul, a pornit și Marcela spre el. Din nefericire, acesta a suferit un infarct chiar în timp ce stătea în picioare, la centrul de fotocopiere a documentelor pe care trebuia să le gestioneze în acea zi.

Ajunsă și ea între timp la respectiva instituție, Marcela Fota și-a sunat partenerul de viață, dar la telefon i-au răspuns angajații de la centrul de fotocopiere. Deși un medic a intervenit, nu s-a mai putu face nimic.

Cum i-a spus Marcela fiului că tatăl său nu mai e

Pe lângă durerea lăsată de pierderea soțului, mai dificil a fost pentru Marcela Fota să-i spună fiului lor de doar 11 ani ca tatăl lui l-a părăsit înainte de vreme. Inițial, ea i-a spus celui mic că Minel se simte foarte rău și este la spital.

Mai apoi, fiul său a remarcat faptul că mama lui este schimbată și mai ales că poartă doliu, motiv pentru care a vrut să afle adevărul. Cu durere în suflet, artista a încercat să-i explice că tatăl lui a fost luat de îngeri și locuiește acum la o biserică din Rai, având în vedere că el participa la construirea unei biserici.

Cel mic nu a vrut să participe la înmormântare, iar Marcela i-a respectat decizia fiului ei, deși li-ar fi dorit să-l vadă pentru ultima dată.

„Cred că în sufletul lui a fost puțin speriat să-l vadă și am decis să nu-l forțez. Dacă vreodată va întreba eu am filmări și poze. Dar i-am dat dreptul să aleagă.”, a mai adăugat aceasta.

Marcela Fota a scris chiar și o melodie pentru soțul ei. Piesa se numește ”Mi-e așa de dor de tine” și vorbește despre sentimentele Marcelei Fota pentru regretatul ei soț, care a plecat la doar o zi după Crăciun. Premiera a avut loc Acces Direct, unde artista a izbucnit în lacrimi atunci când a cântat, iar momentul a fost unul extrem de emoționant pentru toată lumea și a devenit viral în mediul online.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top