Connect with us
Margherita de la Clejani a cheltuit toți banii familiei după accident. Viorica și Ioniță au dat peste 100.000 de euro pentru fiica lor

Vedete

Margherita de la Clejani a cheltuit toți banii familiei după accident. Viorica și Ioniță au dat peste 100.000 de euro pentru fiica lor

Margherita de la Clejani a provocat un accident în urmă cu mai bine de o lună. Aceasta avea o atitudine ciudată și a fost supusă testului antidrog, care a ieșit pozitiv. Drept urmare, a rămas fără permis și a primit și un dosar penal. După acest accident, se pare că Marga nu a renunțat deloc la imaginea de fată rea și a rămas în atenția publicului cu tot felul de scandaluri și gesturi ieșite din comun. De la nefericitul eveniment, părinții ei au încercat să o ajute cu tot ce au putut să depășească trauma suferită și să nu se ajungă la alte probleme. Se pare că aceștia au cheltuit sume colosale pentru a-i face poftele fetei lor, de peste 100.000 de mii de euro.

Margherita de la Clejani a cheltuit toți banii familiei după accident. Viorica și Ioniță au dat peste 100.000 de euro pentru fiica lor

Viorica de la Clejani a declarat că fiica ei a depășit bine scandalul în care a fost implicată după ce a provocat un accident rutier. Astfel, Margherita se simte foarte bine acum, este ascultătoare și a înțeles ceva din greșelile comise. Are planuri mărețe de viitor și se axează foarte mult pe proiectele noi în care este implicată.

În plus, artista continuă să o apere pe fiica ei, spunând că oricine ar fi putut fi în situația ei, drept pentru care nu merită să fie judecată atât de aspru, mai ales că sunt lucruri mult mai grave în țara noastră. De altfel, ea este convinsă că fiica ei nu a consumat nicio substanță interzisă, singurul vinovat pentru această situație fiind anturajul în care a intrat.

„E șmecheră fata mea. Marga este bine, la momentul ăsta. Ascultă, muncește. Marga este o fată frumoasă și înțeleaptă și cred că a înțeles. Și orice s-ar întâmpla, sunt copiii mei. Eu îi apăr până la cer și înapoi. Eu le-am spus mereu copiilor mei să fie atenți cu cine umblă, unde se duc. Noi avem încredere în Margherita sută la sută.”, a declarat Viorica.

Surse apropiate clejanilor au declarat că Viorica și Ioniță au făcut tot ce le-a stat în putință ca fiica lor să se cumințească și să scape de persoanele care i-au provocat numai probleme. Astfel, au vrut să o răsfețe i-au cumpărat un apartament de 100.000 de mii de euro și i-au deschis chiar și o afacere, în valoare de 30.000 de euro. Este vorba de un atelier de croitorie de care, după spusele apropiaților, se ocupă chiar Margherita, brandul business-ului purtându-i numele, totul pentru a se cuminți și a scăpa de probleme. Visul fetei este să devină un designer celebru.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top