Connect with us
Margherita de la Clejani, din nou probleme cu legea! I s-a deschis dosar penal pentru lovire

Știri

Margherita de la Clejani, din nou probleme cu legea! I s-a deschis dosar penal pentru lovire

În urmă cu aproximativ patru luni, Margherita de la Clejani a fost implicată într-un accident rutier, în urma căruia autoritățile au depistat că se afla sub influența subsanțelor interzise și avea o atitudine care ridica semne de întrebare. După acest incident, permisul de conducere i-a fost suspendat și ar fi fost deschis și un dosar penal pe numele ei. Se pare că acela nu este singurul! Conform celor de la gandul.ro, vedeta ar fi implicată într-un nou scandal. Ea este cercetată acum pentru lovire și amenințare.

Margherita a sărit la bătaie

Conform primelor informații, Margherita de la Clejani are probleme cu legea din cauza faptului că vedeta ar fi bruscat o angajată și pe alta ar fi amenințat-o grav. Totul s-a petrecut în urmă cu puțin timp, într-o agenție imobiliară din sectorul 1. Se pare că atelierul de croitorie pe care Marga îl deține se află în apropierea aceste agenții, iar tânăra merge acolo des, pentru a discuta cu cel care i-a facilitat, la un moment dat, cumpărarea unui apartament.

”La data de 16 septembrie a.c., în jurul orei 14:00 prin apel 112 Secția 1 Poliție a fost sesizată cu privire la un conflict dintre o femeie (nota redacției – Margherita) și angajatele unei societăți comerciale. La locație au sosit polițiștii care au luat legătura cu angajatele firmei, femeia care ar fi fost implicată nemaifiind prezentă la fața locului. În cauză polițiștii au întocmit un dosar sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire și alte violențe și amenințare, iar cercetările continuă pentru stabilirea împrejurărilor care au condus la producerea evenimentului.”, se arată într-un comunicat de presă al Poliției.

Se pare că situația ar fi degenerat din cauza comportamentului dubios pe care îl avea fiica Clejanilor. Angajatele implicate în scandal ar susține că Margherita ar fi fost sub influența unor anumite substanțe, fiind extrem de agresivă, amenințând și încercând să lovească, reușind chiar să o zgârie pe una dintre femei: Te distrug, te dau afară, îți distrug viața!”, ar fi spus Marga.

Până la venirea polițiștilor, cea care ar fi declanșat scandalul a plecat de la fața locului și cele două angajate au dat declarații. În urma acestui incident, a fost întocmit un dosar penal pentru lovire și alte violențe. Margherita de la Clejani va fi nevoită să dea declarații referitoare la scandalul provoca. Se pare că cercetările continuă și imaginile surprinse de camerele de filmat vor fi verificate pentru a se descoperi exact cum s-a desfășurat nefericitul episod.

Margherita de la Clejani nu este la prima abatere

Margherita de la Clejani nu este la prima abatere. După accidentul din luna mai, ea a continuat să aibă tot felul de ieșiri agresive față de jurnaliști, atitudini prin care sfida restul oamenilor, ținute și o imagine indecentă, reușind, astfel, să ocupe primele pagini ale tabloidelor. Cel mai mult au avut de suferit părinții ei, care ar fi ajuns chiar să aibă probleme de sănătate.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top