Connect with us
Margherita de la Clejani lovește din nou. Scandal în plină stradă cu paparazzii

Vedete

Margherita de la Clejani lovește din nou. Scandal în plină stradă cu paparazzii

Margherita de la Clejani a provocat un accident la finalul săptămânii trecute. Aceasta avea o atitudine ciudată, ceea ce i-a determinat pe polițiști să o supună testului antidrog, care a ieșit pozitiv. Aceasta ar fi consumat una dintre cele mai puternice substanțe interzise, heroina. După acest accident, se pare că Marga nu se lasă și continuă să intre în atenția publicului. De la nefericitul eveniment, a continuat să publice imagini șocante, prin intermediul unora aducând injurii jurnaliștilor. Nu s-a oprit, însă, aici. Ieri, în plină zi, a provocat un scandal monstru în stradă cu paparazzii care erau pe urmele ei.

Margherita de la Clejani lovește din nou. Scandal în plină stradă cu paparazzii

Margherita de la Clejani nu încearcă deloc să-și spele rușinea și continuă să pozeze în fata rea a showbizului. Aceasta le-a transmis un mesaj dur și licențios jurnaliștilor prin intermediul unei postări de pe o rețea de socializare. Se pare că aceștia ar fi urmărit-o și ar fi încercat să o abordeze pentru a le acorda un interviu, însă tânăra a fost foarte agresivă atât verbal, folosind expresii precum „Pleacă de aici că vă dau cu ceva în cap!”, „Sunt agresivă și îți dau cu ceva în cap!” sau alte cuvinte obscene, cât și fizic.

Margherita a intrat în contact cu paparazzii și fizic. După ce i-a amenințat că îi lovește sau îi scuipă, Marga nu a stat pe gânduri și a sărit asupra unui cameraman. Artista a încercat să-i smulgă camera unui paparazzo, fiind la un pas de a-l lovi în față, iar apoi s-a îndepărtat de ei, arătându-le degetul mijlociu și înjurându-i. Limbajul folosit de ea a fost unul dintre cele mai licențioase, iar atitudinea agresivă i-a determinat pe jurnaliști să creadă că Marga se afla din nou sub influența substanțelor interzise.

Se pare că nici Viorica nu a reușit să depășească momentul, ceea ce a determinat-o să apeleze la ajutorul specialiștilor. Ea nu a știut cum să gestioneze situația și în ce mod să se comporte cu fiica ei, așa că a decis să urmeze sfaturile unui psiholog. A declarat că a fost îndrumată să comunice deschis cu fiica ei, să o înțeleagă, și nu ar fi certat-o sau chiar agresat-o, așa cum ar fi precizat diferite surse. Marga regretă cele întâmplate și se resemnează cu gândul că va învăța din această greșeală.

 

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top