Connect with us
Maria Buză a scăpat ca prin minune dintr-un accident grav de circulație

Vedete

Maria Buză a scăpat ca prin minune dintr-un accident grav de circulație

Maria Buză este una dintre cele mai cunoscute actrițe din țara noastră. Ea a reușit să atragă simpatia publicului datorită felului de a fi, datorită energiei debordante pe care o afișează la fiecare apariție publică, dar și pentru talentul său. Mai mult, actrița are o familie frumoasă și se poate considera o femeie împlinită, mai ales pentru că este și mamă de băiat. Cu toate acestea, viața ei nu a fost mereu una roz, pentru că a avut parte și de evenimente neplăcute. Aceasta a fost chiar la un pas de moarte din cauza unui accident rutier grav.

Maria Buză a fost la un pas de moarte

Maria Buză este una dintre cele mai cunoscute actrițe din România. Încă din adolescenta i-a plăcut să se exprime prin muzică, dans și actorie, ajungând acum să aibă o carieră de succes în domeniul artistic. Maria radiază mereu când este pe scenă, iar muzica o reprezintă complet. Viața ei este una liniștită acum, însă a fost pusă la încercări grele.

Una dintre cele mai mari provocări pe care viața i le-a pregătit a fost un accident rutier grav. Evenimentul a avut loc în urmă cu foarte mulți ani, respectiv în luna mai a anului 2005, la doar doi ani după ce devenise mamă. În mașină se afla alături de soțul ei, George Pătrașcu. Din fericire, copilul se afla acasă în acel moment.

În timp ce mașina condusă de sotul actritei, George Patrascu, rula pe autostrada Bucuresti-Pitesti, a fost lovită din spate de un autocar care aparține unei firme turcești de turism. Afară ploua puternic, iar șoferul autocarului nu ar fi observat mașina în care se aflau cei doi soți, din cauza vizibilității reduse. Acroșajul a fost extrem de violent, autoturismul Mariei Buză fiind aruncat în parapeții de pe autostradă. Maria a fost cea care a salvat oarecum situația, deoarece a fost inspirată să tragă frâna de mâna, ceea ce a făcut ca autovehiculul să nu mai fie aruncat în șosea.

Actrița își amintește cu greu de nefericitul incident și mărturisește că a fost cu adevărat marcată. Deși accidentul a fost unul grav, ea și soțul ei au scăpat cu bine, motiv pentru care îi mulțumesc și acum lui Dumnezeu. Mai mult, după ce a avut loc accidentul, cei doi au sărbătorit faptul că au scăpat cu viață și chiar au închinat un pahar de șampanie imediat ce au ajuns acasă.

„Au mai fost momente grele. Am avut la doi ani după ce am născut un accident de mașină grav. Nu știm cum am supraviețuit. Pe autostradă, era o ploaie torențială. Noi mergeam foarte încet și în spate un autobuz plin de persoane a intrat în noi pentru că nu ne-a văzut.”, a spus Maria Buză la „Star Matinal”.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top