Connect with us
Daniela Gyorfi a pierdut trei sarcini. Află drama pe care a trăit-o artista

Vedete

Daniela Gyorfi a pierdut trei sarcini. Află drama pe care a trăit-o artista

Daniela Gyorfi este una dintre cele mai cunoscute artiste din România, care se bucură de o carieră de succes care a început cu mulți ani în urmă. Vedeta are o căsnicie frumoasă, ferită de ochii lumii și este și mama unei fetițe, Maria. Deși poate spune că acum este o femeie împlinită, viața ei nu a fost deloc ușoară. Aceasta a trăit cu adevărat o dramă din cauza faptului că a pierdut trei sarcini înainte de a o naște pe fetița ei pe care o are cu George Tal.

Daniela Gyorfi s-a luptat cu depresia

Daniela Gyorfi este acum o femeie cu adevărat împlinită: are o familie fericită și o carieră de succes. Totuși, viața nu a fost mereu roz pentru cunoscuta artistă, având în vedere că a pierdut 3 sarcini și nu credea că i se va mai îndeplini vreodată visul de a deveni mamă după atâta suferință îndurată. Ea se gândea că motivul acestui necaz erau nopțile nedormite și stilul de viață haotic pe care aceasta îl avea din cauza meserie sale de artist.

Daniela Gyorfi a povestit că cele trei sarcini au fost pierdute la 3-4 luni, iar la ultima era pe cale de a-și pierde viața. Ea a ajuns la spital cu hemoragie puternică și medicii au făcut tot ce le-a stat în putință pentru a o salva. Ea s-a confruntat cu clipe de groază, mai ales că nu înțelegea de ce i se întâmplă ei totul, mai ales că nu a fumat niciodată și cu a consumat alcool.

„Medicul mi-a zis s-o las mai ușor. M-am dus la control, după ce am pierdut-o și pe a treia, pe la 4 luni. Am crezut că mor la asta. Am avut o hemoragie puternică. Eu am avut și depresie, de care nu mi-am dat seama. Plângeam din orice. Am făcut o mie de teste, nu aveam nimic în neregulă.”, a mărturisit Daniela la Vorbește lumea.

Din cauza șocurilor trăite, Daniela a intrat în depresie și a dus o luptă grea cu această boală. Ea ajunsese să aibă perioade în care plângea fără să aibă un motiv anume și mergea constant la doctori, pentru a afla ce probleme are. În final, ea a rămas însărcinată și a fost atentă la orice mișcare, renunțând la tot ce i-a cerut doctorul să renunțe pentru ca sarcina să evolueze așa cum trebuie. Ea se temea atât de tare, încât nu a avut încredere că totul va fi bine decât în momentul în care fetița ei s-a născut.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top