Connect with us
Maria Constantin s-a împăcat cu fostul soț!

Vedete

Maria Constantin s-a împăcat cu fostul soț!

Bucurie imensă pentru Maria Constantin! Interpreta de muzică populară și-a făcut planuri pentru vara aceasta alături de fiul ei. Cei doi își  doresc să viziteze mai multe țări, astfel recuperând timpul în care nu au fost împreună. Acesta este băiatul din prima ei căsnicie.

Cu toate că și relația cu primul ei soț, Ciprian Tapota, a ramas una tensionată, cei doi au decis sa cadă la pace, de dragul copilului.

Astfel, Ciprian Tapota și-a dat acordul pentru ca minorul să plece peste hotare împreună cu mama lui.

„I-am dat procura cu care poate să îl scoată din ţară pe băiatul nostru, vor merge în Bulgaria, Grecia şi Turcia, pentru că nu am mai vrut să mai isc alt scandal.”, a spus Ciprian Tapotă, pentru Click.

Citește și: Maria Constantin a spus adevărul. Boala grea cu care s-a confruntat artista

Ce bucurie mai mare pentru o mamă decât să își petreacă timpul alături de copilul ei! Aceștia speră la o vacanță minunată împreună, bucurându-se de vremea minunată din țările ce urmează a fi vizitate. Iar noi abia așteptăm să vedem pozele celor doi.

Ce a făcut Maria Constantin în urmă cu doar două luni

În urmă cu două luni, Maria a spus că e decisă să se bată din nou, în instanță, pentru fiul ei:

“Mi se pare un lucru corect ca orice mamă să își dorească copilul lângă ea. Dacă instanța o să îl dea eu o să mă supun legii. Amândoi trebuie să înțelegem un lucru și anume că băiatul nu este un obiect. Maria zice de cinci ani că vrea copilul, dar părerea mea este că nu o să se întâmple nimic, ea vrea doar să își facă imagine și cam atât, nimic mai mult”, a mai dezvăluit cântărețul din Târgu Jiu pentru click.ro

Citește și: Maria Constantin îi dă replica fostului soț: “Se folosește de…”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top