Connect with us
Maria Dragomiroiu și soțul ei au împlinit 36 de ani de căsnicie. Cântăreața a dezvăluit secretul

Vedete

Maria Dragomiroiu și soțul ei au împlinit 36 de ani de căsnicie. Cântăreața a dezvăluit secretul

Maria Dragomiroiu și Bebe Mihu sunt căsătoriți de 36 de ani. Secretul unei relații de lungă durată? Cântăreața a dezvăluit!

Maria Dragomiroiu, în vârstă de 65 de ani, este una dintre cele mai iubite cântărețe de muzică populară din România. Deși își păstrează viața privată departe de ochii publicului, interpreta a decis să mărturisească care este relația cu cel ce îi este alături de peste 36 de ani.

Împreună și în familie, și la serviciu

Toată lumea știe că Bebe Mihu este și organizator de concerte și turnee, faimos în România. Cu toate acestea, Maria Dragomiroiu a ținut să menționeze că nu se bagă în treburile sale profesionale și nu i-a cerut niciodată să fie cap de afiș în spectacolele organizate de acesta.

Cei doi au povestit, fiind invitați la Teo Show, că au separat mereu viața de familie de muncă.

Înainte de a se căsători, Maria Dragomiroiu și-a ținut soțul în probe timp de 4 ani pentru a știi care sunt, de fapt, intențiile sale. Asta pentru că deja trecuse printr-o căsnicie eșuată.

Bebe Mihu i-a demonstrat că este omul perfect, lângă care poate să-și petreacă tot restul vieții.

Maria Dragomiroiu, secrete din căsnicie

„Când am plecat pentru prima oară din țară, după comunism, am fost la Los Angeles, unde am slăbit și eu cum am vrut. Am venit cu 62 de kilograme de dorul lui și al copiilor. Dragostea și dorul sunt cele mai bune medicamente.

Cred că așa a fost destinul nostru să ne aducă împreună când aveam nevoie și eu și el. L-am ținut în probă patru ani. Eu am cumpărat verighetele pentru că era războiul din Golf și mă temeam că nu mai ajung acasă.

El a fost foarte emoționat pentru că eu niciodată nu am deschis acest subiect. M-am gândit să-i fac o surpriză pentru că m-am convins de firea lui, că este un tată extraordinar pentru copii și un om pe care mă pot baza.

Sufletul meu a simțit că este ceea ce-mi trebuie. Pentru mine toată viața a fost sufletul, apoi atracția fizică. Așa trebuie să fie când vrei să ai o familie frumoasă. Mereu sunt probleme, dar trebuie să știi să gestionezi totul”, a povestit Maria Dragomiroiu la „Teo Show” de la Kanal D.

Maria Dragomiroiu și soțul ei au împlinit 36 de ani de căsnicie.

Cristiana Aștefănoaiei este senior editor la huff.ro, până acum a mai fost prezentator TV la o televiziune locală din Galați, Redactor Șef la Revista Teo, Social Media Manager la conturile Air24 GATE SRL, precum STIRI24

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Maria Dragomiroiu și soțul ei au împlinit 36 de ani de căsnicie. Cântăreața a dezvăluit secretul - RomaniaTaraMea.com

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top