Connect with us
Mario Fresh, prima reacție după scandalul în care au fost implicați: "Nu există maxilar rupt!"

Vedete

Mario Fresh, prima reacție după scandalul în care au fost implicați: „Nu există maxilar rupt!”

Sâmbătă seara, Mario Fresh și Jador au fost implicați într-un scandal de zile mari la ieșirea dintr-un club de fițe din de pe litoral. La toată scena a asistat și fiica Andreei Esca, Alexia Eram, care a fost șocată de toate cele întâmplate. Se pare că a țipat pe tot parcursul conflictului, ceea ce i-ar fi determinat pe agresori să le dea pace celor doi băieți. Totul ar fi început din cauza lui Jador, dar a fost afectat și Mario. După acest episod, fiul adoptiv al lui Velea a reacționat pentru a-i lămuri pe fani și a-i asigura că este bine, după ce s-ar fi speculat că a fost rănit.

Mario Fresh, prima reacție după scandalul în care au fost implicați: „Nu există maxilar rupt!”

Șase bărbați ar fi năpustit asupra lui Mario Fresh și Jador, de nicăieri. Fiul adoptiv al lui Velea a avut o primă reacție după acest scandal. El a făcut un live pe instagram pentru a-i asigura pe fanii săi că este bine și pentru a le explica cum au stat, de fapt, lucrurile. El a precizat că în urma actului de violență, atât el, cât și prietenul său, Jador, nu au fost răniți, după ce se auzise că ar fi avut maxilarul rupt și mai multe contuzii la spate. De asemenea, Mario le-a mulțumit fanilor săi că îi sunt alături și a precizat că va aștepta ca oamenii legii să facă dreptate.

De asta am făcut live-ul, să vă spun că sunt bine! Vreau să vă mulțumesc că v-ați gândit la noi, că v-ați îngrijorat. Ce pot să vă spun, suntem bine. Și o să-i lăsăm pe cei de la putere să își facă treaba. Probabil că ați văzut filmări. O poveste reală nu există, doar că, deodată, am fost… Nu știm ce s-a întâmplat acolo, dar o să aflăm. Nu există maxilar rupt, uite!”, le-a arătat Mario Fresh fanilor săi.

Și Jador a reacționat imediat după scandal. El a precizat că nu sunt vinovați cu nimic, că au mers la mare doar să se distreze alături de alte persoane de vârsta lor. Conform unor surse apropiate ale anchetei, se pare că totul ar fi pornit din cauza unor locuri la o masă VIP la care ar fi râvnit și agresorii, dar și de la niște fotografii pe care Jador ar fi refuzat să le facă cu niște admiratoare.

 

 

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top