Connect with us
Mario Fresh și Jador, bătaie cruntă la club. Alexia Eram este în stare de șoc

Vedete

Mario Fresh și Jador, bătaie cruntă la club. Alexia Eram este în stare de șoc

Sâmbătă seara, Mario Fresh și Jador au fost implicați într-un scandal de zile mari la ieșirea dintr-un club de fițe din de pe litoral. La toată scena a asistat și fiica Andreei Esca, Alexia Eram, care a fost șocată de toate cele întâmplate. Se pare că a țipat pe tot parcursul conflictului, ceea ce i-ar fi determinat pe agresori să le dea pace celor doi băieți. Totul ar fi început din cauza lui Jador, dar a fost afectat și Mario.

Mario Fresh și Jador, bătaie cruntă la club. Alexia Eram este în stare de șoc

Mario Fresh, împreună cu iubita sa, Jador, dar și o tânără și un alt cuplu au plecat la mare. Au decis să meargă la un club de fițe din Constanța pentru a se distra, fără să știe cum avea să se termine pentru ei acea seară. Spre dimineață, aproximativ la ora 5, când au ieșit din loca, șase bărbați s-au năpustit asupra lor, amenințându-i chiar că aduc săbiile. Conform declarațiilor lui Mario Fresh, nu-i cunoștea personal pe atacatori și nu avea nicio legătură cu ei.

Surse apropiate ale anchetei susțin că totul ar fi pornit de la Jador. Acesta ar fi avut un alt conflict în același club în noaptea de vineri spre sâmbătă. Atunci, cântărețul s-ar fi certat cu un alt client al localului în legătură cu o notă de plată. În timpul conflictului, iubita lui Mario, Alexia, a fost foarte panicată și a țipat, ceea ce i-a determinat pe agresori să îi lase în pace pe cei doi.

La fața locului nu a fost necesară intervenția ambulanței. Persoanele în cauză au fost conduse la sediul Poliției stațiunii Mamaia, unde au depus plângere. A fost întocmit un dosar penal de cercetare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, au anunțat, oficial, polițiștii constănțeni. De asemenea, apelul la 112 a fost inițiat de un bărbat în vârstă de 25 de ani.

 

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

4 Comments

4 Comments

  1. Elena Costea

    2020-06-16T03:19:56+03:00 at 3:19

    Doamna Andreea Esca, mare pacat! Intotdeauna am avut niste sentimente speciale pentru dumneavoastra si familia dumneavoastra. Dar permisivitatea acordata prea mult fiicei dumneavoastra poate sa-i distruga viata ei si implicit a familiei dumneavoastra. Alexia trebuie sa invete ca nu aparentele determina viata cuiva, ci esenta, caracterul. Va doresc sa gasiti o usa deschisa spre sufletul fiicei dumneavoastra. Sanatate!

  2. mari

    2020-06-15T14:49:43+03:00 at 14:49

    Pe fata asta ori nu o duce capu”, poate educatia lasa de dorit….dar sa te „cuplezi” cu freshu’ asta este peste puterea mea de a o intelege pe AE! Poate atata o duce capu’….imi pare rau …

  3. Anca

    2020-06-15T14:27:00+03:00 at 14:27

    Exista un proverb care spune ” daca te bagi in troaca te mananca porcii „!! Ce cauta o fata de familie buna si educatie aleasa cu niste indivizi dubiosi ? Sau ma insel cand spun familie buna si educatie aleasa ? Te-ai gandit, doamna Esca, care va fi viitorul fetei tale in anturajul actual ? Cu putina imaginatie… va fi jalnic ! Pacat !!

  4. VERONA

    2020-06-15T09:44:26+03:00 at 9:44

    ANDREA ESCA, CU CE SE DEOSEBESTE EDUCATIA FIICEI TALE DE CEA A MARGHERITEI??? SA DANSEZE PE MESE IN BARURI, LA MIEZ DE NOAPTE SI SPRE ZIUA??? BANII, BANII, BANII….!!!!!! AI VAZUT CATI COPII SUNT AMARATI, LIPSITI DE SURSA MATERIALA, DAR TE INCHINI IN FATA LOR PENTRU EFORTURILE CARE LE FAC CA SA IZBUTEASCA IN ACEASTA SOCIETATE INFECTATA DE ODRASLE CU PARINTI PLINI DE BANI!!!!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top