Connect with us
Mario Iorgulescu, dat în urmărire internațională! Decizia de arestare a fost stabilită

Vedete

Mario Iorgulescu, dat în urmărire internațională! Decizia de arestare a fost stabilită

Mario Iorgulescu,  fiul lui Gino Iorgulescu, șeful Ligii Profesioniste de Fotbal, a provocat un accident mortal în septembrie 2019. Acesta se afla sub influența alcoolului și a stupefiantelor. O instanță a Tribunalului București a decis, conform dosarului deschis pe numele lui, că tânărul în vârstă de 24 de ani ar putea fi arestat preventiv pentru 30 de zile de la data încarcerării, iar acesta este acum căutat de autorități.

Mario Iorgulescu, dat în urmărire internațională! Decizia de arestare a fost stabilită

Mario Iorgulescu este dat în urmărire internațională după ce a fost implicat într-un accident mortal, produs din cauza lui. Judecătorii Curții de Apel București au emis un mandat pe numele lui Mario Iorgulescu, în dosarul în care este cercetat. În acest moment este căutat de autorități, dar, conform avocaților săi care au făcut câteva declarații publice, acesta s-ar afla în Italia, la o clinică unde ar fi ajuns în stare gravă și acum este supus unui tratament de recuperare.

Marți, Curtea de Apel București a decis definitiv arestarea în lipsă a tânărului. Decizia este una definitivă și va fi executată imediat. Astfel, acesta va fi arestat preventiv timp de 30 de zile când va fi găsit. Pe site-ul Poliției, Mario a ajuns la secțiunea de persoane urmărite, pentru că nu a putut fi găsit pentru a fi arestat.

În septembrie 2019, în urma unui accident auto grav, un bărbat a decedat. La volanul mașinii marca Aston Martin model DBS se afla Mario Iorgulescu, care și el a fost în stare gravă după accident. Acesta se deplasa cu o viteză de peste 50 km/h în localitate, din satul Gulia, comuna Tărtăşeşti, către un club din Parcul Herăstrău, în jurul orei 20:30. Acesta a trecut pe culoarea roșie a semaforului. Polițiștii au sesizat că avea o alcoolemie de 1,96 g/l şi era sub influenţa cocainei.

În data de 5 martie, Tribunalul Bucureşti a admis propunerea procurorilor de emitere a unui mandat de arestare în lipsă pentru Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu. Pe 7 martie, însă, Curtea de Apel Bucureşti a anulat mandatul de arestare în lipsă pe numele lui Mario Iorgulescu, în dosarul în care acesta este acuzat de omor.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top