Connect with us
Mărturisiri ŞOCANTE! O celebră cântăreaţă a fost hărţuită sexual

Vedete

Mărturisiri ŞOCANTE! O celebră cântăreaţă a fost hărţuită sexual

Incredibil! Cântăreaţa a scris duminică pe Facebook că a fost hărţuită sexual în timpul unor filmări de un regizor.

„Pentru că l-am respins pe regizor în mai multe rânduri, el se înfuria de fiecare dată şi mă pedepsea, dând echipei impresia că eram persoana care avea probleme”, a povestit ea pe Facebook.

Bjork, în vârstă de 51 de ani, nu a dezvăluit numele hărţuitorului ei, nici filmul în chestiune, dar a vorbit despre „o echipă de zeci de persoane care au permis şi încurajat” atitudinea lui.

Citește și TRAGEDIE pe o stradă din Capitală! Cine este tânărul ARS de viu în propria maşină

Cântăreaţa, care evocă aceste fapte pentru prima dată, a explicat că a fost „inspirată de femeile care se exprimă” în legătură cu agresiunile sexuale la care au fost victime.

„Am devenit conştientă de faptul că un regizor îşi poate atinge şi hărţui actriţele după bunul plac şi că industria cinematografică o permite”, a adăugat ea.

Mărturisitrile care au ieşit la iveală în cazul Weinstein au determinat-o să vorbească

Cântăreaţa a scris mesajul în momentul în care s-au înmulţit mărturisirile actriţelor care îl acuză pe producătorul american Harvey Weinstein de agresiuni sexuale.

Bjork a precizat că acest eveniment nu i-a compromis cariera căci, a spubliniat ea, nu avea „ambiţii” în lumea cinematografiei. Însă, ea a fost „îngijorată” în privinţa altor actriţe care au lucrat cu acelaşi regizor.

„Sper ca această mărturisire să ajute actriţele şi actorii de peste tot”, a spus artista în final. „Să oprim asta! Vine un val al schimbării în lume”, a fost îndemnul ei.

Björk Guðmundsdóttir este cântăreaţă, compozitoare, actriţă şi producător muzical. Născută pe 21 noiembrie 1965, la Reykjavík, a debutat în 1987. Primul său album de studio, intitulat ”Debut”, a apărut în 1993, şi i-au urmat alte opt materiale.

Citește și Gheorghe Mărmureanu, anunţ despre următorul mare CUTREMUR din România

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top