Connect with us
Fiica Antoniei, Maya, implineste astazi 6 ani

Vedete

Maya, fiica Antoniei, implineste astazi 6 ani. Ce mesaj i-a transmis vedeta

Antonia are astazi motive de sarbatoare. Fiica sa,Maya, implineste astazi 6 ani. De ziua fiice sale, Antonia a postat un mesaj emotionant pe o pagina de socializare.

Citeste si: Andreea Balan, veste-soc: „A trebuit sa anulam tot!”

Citeste si: O cunoscuta creatoare de moda s-a casatorit. Vezi ce rochie a purtat

Din fotografiile postate, se pare ca Antonia a mers in Italia special pentru ziua Mayei. Alaturi de o fotografie cu cele doua, Antonia a scris: „La multi ani, printesa! Mama te iubeste! Nu exista cuvinte care sa descrie dragostea mea pentru tine!”.

antonia

 

Poza cu cele doua a strans zeci de mii de like-uri si o multime de comentarii cu fel de fel de urari pentru Maya. Cele doua semana foarte bine, micuta Maya preluand aproape toate trasaturile fetei Antoniei.

Chiar daca fiica ei nu este alaturi de ea mereu, asa cum si-ar dori, ci este mai tot timpul la tatal ei, Vincenzo Castellano in Italia, Antonia nu o uita si posteaza foarte des fotografii cu ea pe retelele de socializare.

Antonia formează un cuplu cu Alex Velea din 2013 si sunt doi dintre cei mai iubiti artisti din Romania. Cei doi au impreuna un baietel, pe Dominic. Micutul a venit pe lume in 27 decembrie 2014, in ziua de Sfantului Stefan. Cantareata mai are o fiica, pe Maya, din casnicia cu Vincenzo Castellano. Pentru custodia fetei, cei doi fosti ce cearta de cativa ani, scrie spynews.

Maya are sase ani si locuieste in Italia alaturi de fostii socri ai artistei. Antonia este in prezent inarcinata pentru a treia oara.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top