Connect with us
Meghan Markle, acuzații grave: Palatul Buckingham „răspândeşte minciuni”

Vedete

Meghan Markle, acuzații grave: Palatul Buckingham „răspândeşte minciuni”

Într-un trailer al celui mai recent interviu oferit de Meghan Markle și prințul Harry lui Oprah Winfrey, fosta ducesă de Sussex acuză Palatul Buckingham că răspândește minciuni despre ea și soțul ei. Acuzațiile au stârnit o mulțime de controverse în Marea Britanie și toată lumea așteaptă interviu integral cu sufletul la gură.

Meghan Markle face acuzații foarte grave

Oprah Winfrey a întrebat-o pe Meghan Markle ce părere crede că are palatul Buckingham despre luările sale de poziție, iar răspunsul a fost unul de-a dreptul năucitor pentru fanii familiei regale britanice și nu numai:

 „Nu ştiu cum s-ar putea aştepta ei ca după tot acest timp noi să putem să rămânem pur şi simplu tăcuţi, dacă palatul joacă un rol activ în răspândirea minciunilor despre noi”, a spus Markle conform extrasului din interviu difuzat miercuri seară de canalul american CBS.

Acest interviu atât de așteptat a fost înregistrat înainte de publicarea de către cotidianul britanic The Times, a unor acuzaţii potrivit cărora Meghan Markle ar fi făcut obiectul unei plângeri pentru hărţuire în timp ce locuia la Palatul Kensington.

Palatul Buckingham s-a arătat șocat de acuzațiile apărute în The Times și a emis un comunicat prin care își arată îngrijorarea. „Membrii personalului implicaţi la acea vreme, inclusiv cei care au părăsit Casa Regală, vor fi invitaţi să participe pentru a vedea dacă se pot trage învăţăminte”, a continuat palatul, subliniind că „nu tolerează şi nu va tolera hărţuirea la locul de muncă”.

D cealaltă parte și avocații cuplului susțin că ziarul The Times „a fost folosit de Palatul Buckingham pentru a colporta o poveste cu totul falsă” .

Interviul integral va fi publicat pe data de 7 martie. Toată presa din Marea Britanie dar și fanii cuplului regal așteaptă cu sufletul la gură destăinuirile pe care cei doi ar trebui să le facă despre familia regală și viața la palat.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top