Connect with us
Mesajul dur al lui Alex Ashraf dupa casatoria cu Oana Zavoranu

Vedete

Mesajul dur al lui Alex Ashraf dupa casatoria cu Oana Zavoranu

Nici bine nu s-au casatorit, ca barfele au si aparut in jurul cuplului Oana Zavoranu – Alex Ashraf. In calitatea de cap al familiei, tanarul originar din Betleem (Palestina) a luat cuvantul si a transmis un mesaj pe contul de Facebook.

„Am vazut toate stirile de ieri, si am observat cat poate presa romana sa minta si cat de multa rautate si invidie zace in oamenii din tara asta… Tin sa va spun pentru ultima oara ca NU AM FOST CASATORIT NICIODATA, cu atat mai mult cu individa care a incercat marea cu degetul pe la ce emisiuni au dorit sa aiba ceva vorbitor in loc de pauze de publicitate sau umpluturi.
Nu am nici un copil, nici al meu, nici prin alianta.

Sunt un om responsabil si daca as fi avut un copil niciodata nu as fi incetat sa ma ocup de el si sa veghez la buna lui crestere. Nu doresc sa mai intru in polemici penibile cu individe sau indivizi dornici de scandal, senzational, si mizerii nascocite de dragul unui rating care este intr-o scadere vizibila.

Am o viata prea frumoasa alaturi de Oana mea si este tot ce imi doresc. Ceea ce avem nu ne poate lua nimeni si nimic. Am trecut amandoi prin prea multe si suntem muuuult prea fericiti ca ne-am gasit. Oricine incearca sa comenteze ceva despre noi nu face decat sa se comenteze pe sine insusi si sa cada in penibil si derizoriu… in nici un caz nu ne afecteaza pe noi…

Citeste si: Probleme pentru Oana Zavoranu in „Dosarul Vrajitoarelor”!

Ce a facut Oana Zavoranu la un an de la moartea mamei sale

Pentru ca DRAGOSTEA este cel mai Puternic si Sincer sentiment care nu poate fi distrus nici macar de o armata de neaveniti saraci cu duhul. Va multumim oricum pentru mesajele voastre frumoase, ne-au mers la inima, ne-au bucurat mai mult decat poate stiti si nu putem sa va rugam decat sa continuati sa ne alintati cu astfel de mesaje, pentru ca cei carora le scrieti chiar le apreciaza cu adevarat. Va pupam si va multumim”, a transmis Ashraf.

Alex Ashraf si Oana Zavoranu s-au casatorit recent si se pare ca decizia lor a fost foarte bine pastrata, din moment ce la cununia civila de la Primaria Sectorului 1 au participat doar cei din familie si cativa apropiati. Conform libertatea.ro, Oana ar fi depus cererea la primarie inca de la data de 30 mai, iar ceremonia s-a consumat joi.

Sursa foto: Facebook Alex Ashraf

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top