Connect with us
Tuncay Ozturk nu a plecat în Turcia după ce s-a despărțit de Andreea Marin ci a rămas în România.

Vedete

Mesajul lui Tuncay Ozturk, fostul soț al Andreei Marin, de Crăciun

Tuncay Ozturk nu a plecat în Turcia după ce s-a despărțit de Andreea Marin ci a rămas în România.

Acesta sărbătorește Crăciunul alături de echipa sa. Fostul soț al Andreei Marin chiar a împodobit bradul și a explicat de ce.

”Crăciun fericit, România!

Chiar amuzant, presa m-a acuzat pe motiv că am decorat bradul de Crăciun în ciudă religiei mele. Așadar, îmi recunosc vina, că de 3 ani fac această crimă, aici. Nu știu totuși cu ce fel de religie m-au asociat, dar eu nu aparțin cu aceea despre care au menționat. Religia mea ne indeamnă să arătăm respect, iubire și tolerantă. Atâta timp cât trăiesc în România, o să respect tradițiile că atare și o să mă implic în aceste sărbători. 80% din echipa noastră este de naționalitate romană, dar chiar și dacă era vorba de 1%, tot tratam că atare și împodobeam bradul.

Nu de asta avem nevoie în ziua de astăzi; respect, toleranță și iubire?

„Ascultă cu urechile toleranței, privește prin ochii compasiunii, vorbește prin limbajul iubirii” Rumi”, a scris Tuncay Ozturk pe pagina sa de Facebook.

Andreea Marin și Tuncay Ozturk au fost căsătoriți timp de trei ani

„Oameni dragi, Cum bine stiti, am invatat sa pretuiesc viata si in momentele sale de lumina, si in cele intunecate. Uneori, suprizele vietii nu sunt intocmai placute. Sunt momente in care, chiar daca inima te indeamna sa ramai unde te afli, trebuie sa ai taria de a pune pe primul plan respectul de sine si sa mergi mai departe.

O hotarare grea a survenit in aceste zile in viata mea: divortul. Din respect pentru sentimentele profunde investite in ultimii ani in casnicia mea, va rog pe voi, prietenii de aici, dar si pe colegii din mass-media, sa intelegeti ca nu doresc sa mai fac nicio referire publica cu privire la acest subiect.

Citește și: Tuncay Ozturk vorbește despre divorțul de Andreea Marin: „Îmi asum toată responsabilitatea”

Va rog tare mult sa ne respectati dorinta de liniste si intimitate, mie si fiicei mele. Un divort este dureros, dar intotdeauna v-am spus si cred si astazi ca acesta nu este un obstacol de nedepasit. Nu voi pune pe umerii nimanui ceea ce port acum in suflet, dimpotriva, va rog sa ne intelegeti nevoia fireasca de discretie. O mama nu e niciodata singura. Ca femeie si mama, am multe motive sa imi continui viata cladind si zambind”, se arată într-o scrisoare postată de Andreea Marin pe pagina sa de Facebook.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top