Connect with us
Mezzosoprana de la Iași a fost condusă pe ultimul drum. Soțul ei nu a venit la înmormântare

Vedete

Mezzosoprana de la Iași a fost condusă pe ultimul drum. Soțul ei nu a venit la înmormântare

Mezzosoprana de la Iași, Maria Macsim Nicoară, a fost condusă pe ultimul drum în a doua zi de Crăciun. Sărbătorile au fost unele extrem de grele pentru familie, apropiați și toți cei care au cunoscut-o pe celebra artistă din țara noastră. La înmormântare au participat persoanele apropiate însă, spre surprinderea tuturor, nu a fost prezent soțul acesteia.

Nu și-a condus soția pe ultimul drum

Mezzosoprana de la IașiMaria Macsim Nicoară a ajuns pe data de 25 decembrie la Capela din cimitirul Sf. Petru și Pavel din Iași, unde cei care au admirat-o și i-au urmărit activitatea i-au putut aduce un ultim omagiu. Așa cum obișnuia să primească după fiecare spectacol, minunata voce a României a avut parte și acum de multe buchete de flori şi coroane.

De la înmormântarea Mariei Macsim Nicoară nu au lipsit prietenii, rudele îndurerate și toți apropiații ei. Totuși, soțul ei nu a și-a condus soția pe ultimul drum, ceea ce a uimit pe toată lumea, conform dezvaluirea.ro. Un fost coleg de-ai artistei l-a criticat dur pe bărbat pentru acest gest și chiar a precizat că ar fi fost mai rău dacă venea acolo, având în vedere că mulți îl consideră vinovat pe bărbat de moartea femeii.

Toți cei care au cunoscut-o au avut de spus doar cuvinte de laudă despre femeie și mulți chiar au compătimit-o de-a lungul vieții sale, spunând că soțul ei nu se comporta mult prea frumos cu ea și chiar și la locul de muncă îi provoca momente neplăcute.

„Am avut impreuna niste spectacole de exceptie. O partenera de scena care te ajuta sa faci ceea ce  urmeaza sa se intample pe scena. Am avut multe roluri impreuna,  in Samson si Dalila in Carmen. Eu nu cred ca a murit in urma unui accident. Daca ai cazut pe scari te lovesti. Legat de respectivul (sotul -n.r) a stat o noapte intreaga dupa ce ea ar fi cazut pe scari si a doua zi si-a chemat mama sa-l ajute. Ce-i asta? Asta este un act penal. El trebuia sa sune imediat la Ambulanta. Bine ca ca nu a venit aici sa-l vad ca nu stiu ce-i faceam. Eu il consider vinovat”, a spus un fost partener de scenă.

După 7 luni de suferință, chinuri groaznice și o mulțim de intervenții chirurgicale, Maria Macsim Nicoară și-a găsit liniște printre îngeri. Încă de la început, medicii au fost foarte rezervați în ceea ce privește starea ei de sănătate și nu îi dădeau prea multe șanse de vindecare. Starea ei a fost una gravă încă de la început și toate operațiile la care a fost supusă se pare că au fost în zadar și organismul ei a cedat.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top