Connect with us
Mihaela Borcea se pregătește de nuntă. Când va avea loc marele eveniment

Vedete

Mihaela Borcea se pregătește de nuntă. Când va avea loc marele eveniment

Mihaela Borcea trece prin clipe de fericire maximă. Ea a fost cerută în căsătorie la începutul lunii februarie de către bărbatul care a ajutat-o să depășească toate momentele grele din viața sa.

Mihaela Borcea se pregătește de nuntă. Când va avea loc marele eveniment

Mihaela Borcea și polițistul Sorin Rap formează un cuplu de ceva vreme, el fiind bărbatul care a prijinit-o pe fosta soție a acționarului de la Dinamo să depășească una dintrele cele mai urâte perioade din viața sa.

Se pare că la începutul lunii februarie Rap și-a fpcut în sfțrșit curaj și a cerut-o pe Mihaela de soție. Cei doi au o relație minunată și au simțit până acum nevoia să o oficializeze, dar iată că a venit și acest moment. Nunta ar avea loc în vară, conform spuselor unor persoane apropiate cuplului.

“Mihaela nu a crezut că va mai iubi atât de puternic vreodată. Ea și Sorin chiar sunt suflete pereche, au o relație cum rar există. Se completează, se înțeleg din priviri, nu s-au certat niciodată. Există posibilitatea să facă în această vară cununia religioasă. Însă, cu siguranță va fi ceva discret, departe de țară, fără ca presa să știe”, au povestit apropiații femeii de afaceri, pentru Impact.ro.

Mihaela Borcea a fost căsătorită cu Cristi Borcea din 1988 și până în 2011. Au trei copii, pe Antonia Melissa Borcea, Patrick Borcea și Michael Angelo Borcea.

Citește și: Tatăl lui George Burcea îi ia apărarea Andreei Bălan

Citește și:Gabriela Firea a anunțat renunțarea a vinieta Oxigen

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top