Connect with us
Tatăl lui George Burcea îi ia apărarea Andreei Bălan

Vedete

Tatăl lui George Burcea îi ia apărarea Andreei Bălan

Tatăl lui George Burcea a vorbit pentru prima oară după scandalul dintre Andreea Bălan și soțul ei. În ultima vreme au circulat tot felul de zvonuri conform cărora George Burcea și Andreea Bălan sunt în pragul divorțului, iar acum tatăl actorului a decis să vorbească.

Tatăl lui George Burcea îi ia apărarea Andreei Bălan

Tatăl lui George Burcea a oferit declarații în exclusivitate pentru impact.ro. Bărbatul îl critică pe fiul său și nu este deloc de acord cu felul în care acesta se comportă. Ce bărbat este acela care își părăsește familia? Își lasă soția și copii? El vorbeste despre moralitate? Minciunile exagerate ale acestui actor visător nu vor duce la nimic bun. Sunt pregătit să spun tot”, a declarat Nelu Burcea, tatăl lui George Burcea, pentru impact.ro.

Acum un nou scandal stă să izbucnească după ce George Burcea a fost prins drogat la volan. Totul s-a petrecut pe data de 21 februarie.Potrivit surselor Click!, pe 21 februarie, la ora 10.00, acesta conducea un Mitsubishi și a fost tras pe dreapta pe Bd. Eroilor, din localitatea ilfoveană Voluntari, la doar câteva străzi distanță de locuința sa.

”A fost testat cu aparatul Drug Test și a ieșit pozitiv la cocaină. A fost băgat în mașina Poliției și dus la IML, unde i-au fost recoltate probe de sânge și de urină. Acesta a fost cooperant și se vedea în comportamentul lui că ceva nu este în regulă”, au declarat surse apropiate celor doi.

Citește și: George Burcea atacă din nou: „VEZI-ȚI DE ROLUL TĂU”

Citește și: Andreea Bălan i-ar fi dat lui George Burcea un termen pentru a se întoarce acasă

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top