Connect with us
Mihaela Radulescu, GEST SCANDALOS fata de mortii din Colectiv. Iata dovada!

Vedete

Mihaela Radulescu, GEST SCANDALOS fata de mortii din Colectiv. Iata dovada!

Mihaela Radulescu naste o noua controversa pe Internet. Fosta prezentatoare tv a fost surprinsa de fanii ei si de victimele incendiului din Colectiv intr-o ipostaza in care nu si-ar fi dorit sa o vada, mai ales ca starleta s-a aratat destul de indurerata de tragedia din club la vremea respectiva.

Firma de artificii care a organizat spectacolul din noaptea groazei (n.r.: 30 octombrie 2015) din clubul Colectiv a revenit pe piata, iar pentru relansarea ei a apelat la imaginea… Mihaelei Radulescu! Raduleasca nu a zis nu si a facut lobby pentru Golden Ideas, firma a caror angajati si directori sunt inca in libertate, desi au murit zeci de persoane in club.

„Golden Ideas mi-a propus s aregizez festivalul de pirotehnie din anul 2008. A fost o idee fantastica si un challenge extraordinar. Dar am facut fata cu brio cu totii impreuna. Abia astept editia urmatoare”, declara Mihaela Radulescu pe site-ul firmei de artificii.

Dan Bittman, reprosuri pentru Mihaela Radulescu: „Cum a putut sa-l aleaga pe asta care…”

Unul din parintii care si-au pierdut copii in incendiul de la Colectiv sustine ca e ‘normal’ ce se intampla in Romania: responsabilii sunt liberi, ba chiar beneficiaza de sprijin de la persoane publice importante. Fiul lui Eugen Iancu, Mihai, a murit la Spitalul Sf. Ioan din Capitala la scurt timp dupa incendiu.

„Exact asta spun si eu. Patronii prob abil ca ati vazut ca si-au reactivat site-ul. Aparuse acolo si Mihaela Radulescu ca sustinatoare a firmei. Ei isi vad de afaceri, isi vad de business, nu, pentru ca trebuie sa traiasca. In schimb, acest tanar va intra la inaintare.

Mihaela Radulescu-1

Mihaela Radulescu aparea acolo si le multumea pentru buna lor prestatie. Am avut si o postare acum cateva zile cu chestia asta pe Facebook. Dar, ma rog, ei nu sunt in arest. Toata lumea e libera”, a declarat domnul Iancu pentru ziarul Ring.

Nu e prima oara cand Mihaela Radulescu starneste polemici pe Internet. In urma cu aproape doi ani, vedeta ii critica aspru pe homosexuali, desi are prieteni gay. Aceasta sustinea ca relatiile intre doua persoane de acelasi sex nu sunt normale. De asemenea, la o emisiune de televiziune unde este jurata, s-a legat de o participanta pe motiv ca e prea grasa si mai trebuie sa slabeasca daca vrea sa primeasca aprecierea ei.

1 Comment

1 Comment

  1. anonim

    2016-08-01T22:50:49+03:00 at 22:50

    pentru ea e usor sa critice dar sa fi fost acolo sa vada cred ca numai avea curaj sa critice

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top