Connect with us
Mihaela Tatu, totul despre depresie și problemele sale de sănătate. Când va reveni în televiziune

Vedete

Mihaela Tatu, totul despre depresie și problemele sale de sănătate. Când va reveni în televiziune

Mihaela Tatu este una dintre cele mai cunoscute femei din România. Emisiunea pe care a prezentat-o ani la rând la Acasă TV, „De 3x femeie”, a făcut furori și i-a adus un succes considerabil, însă problemele de sănătate au determinat-o să se retragă din acest domeniu și să se reprofileze. Ea este acum speaker motivațional, se implică mult în domeniul comunicării și este mulțumită de viața ei. Într-un interviu pentru Fanatik, ea a vorbit despre cum au decurs lucrurile în ultima perioadă, dar și despre cele mai neplăcute experiențe prin care a trecut.

Mihaela Tatu s-a luptat cu depresia

Mihaela Tatu este una dintre cele mai de succes femei din România. Celebra fostă prezentatoare TV a dispărut din lumina reflectoarelor de câțiva ani din cauza unor probleme mari de sănătate, care au determinat-o să renunțe la toate evenimentele la care obișnuia să participe și să ia o altă cale.

După operația de fibrom și una la genunchi, viața ei s-a schimbat complet. Mihaela Tatu a mărturisit pentru Fanatik că s-a luptat o perioadă bună cu depresia, din cauza faptului că problemele de sănătate, mai exact operația la genunchi, nu i-a mai permis să fie aceeași persoană activă ca înainte și i-au schimbat complet obiceiurile.

Astfel, Mihaela Tatu, o iubitoare de sport, de călărie, schi sau dans, a fost nevoie să renunțe la toate acestea pentru a se proteja și nu a-și pune viața în pericol. Deși a fost greu să treacă brusc la un alt stil de viață, ea a găsit o cale să își revină, iar credința și determinarea au ajutat-o cel mai mult. Fiica sa a fost cel mai mare sprijin și continuă să fie alături de ea și acum.

„Mi-am schimbat obiectivele. Lucru pe care îl fac constant. Să-ți găsești și să-ți definești sensul vieții, schimbându-l în raport cu ceea ce trăiești și în funcție de cum evoluează societatea. Și am mai avut momente de cumpănă, de confuzie sau de tristețe. Însă așa e în viață. Astea sunt situațiile care călesc, transforma, te fac să mergi înainte. Cred că e bine să trecem prin probleme, și nu peste ele. Dacă le bagi sub covor și nu-ți dai seama de ce ți s-a întâmplat, se vor întoarce și vei face aceleași greșeli, poate mai mari și cu pagube emoționale mai adânci și dificil de gestionat. Apoi, poate că e bine să nu-l  excludem pe Dumnezeu. Însă asta face subiectul altor discuții.”, a mărturisit Mihaela Tatu.

Cât despre revenirea la TV, ea susține că are în plan această variantă și nu s-a retras definitiv din acest domeniu, ci doar așteaptă un proiect care să o reprezinte, nu ceva superficial, în care nu se regăsește. Astfel, atunci când va primi o propunere interesantă, va reveni pe micile ecrane, la vechea sa pasiune, cea cu care a debutat în spațiul public.

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Mihaela Tatu, totul despre depresie și problemele sale de sănătate. Când va reveni în televiziune - RomaniaTaraMea.com

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top