Connect with us
Mihai Albu a făcut noi mărturisiri despre divorțul de Iulia Albu. Creatorul de modă a explicat neînțelegerile care au apărut în relația lor.

Vedete

Mihai Albu, noi mărturisiri despre divorțul de Iulia: „Relația dintre noi…”

Mihai Albu a făcut noi mărturisiri despre divorțul de Iulia Albu. Creatorul de modă spune că vorbește foarte rar cu fosta sa soție.

Mai mult decât, Mihai Albu susține că unul dintre motivele care au dus la despărțirea de Iulia a fost găina de companie a juratei de la „Bravo, ai stil”.

„Fosta soție are o atitudine mai beligerantă, mai conflictuală. Nu doar cu mine, ci cu toată lumea, dar toate se vor hotărî în instanță. Eu cu Iulia comunicăm foarte rar. Nu mai avem ce să ne spunem, vorbim doar despre copil.

Citește și: Iulia Albu, despre Elena Udrea: ” E snoabă, pițipoancă, cu…”

Lucrurile se văd altfel dintr-o parte. Am fost fericit în căsătoria cu ea, până a apărut găina, cu un an înainte de divorț. Nu vreau să despic firul. Una e imaginea publică: a început să plimbe găina pe toate bulevardele Bucureștiului și alta e… Ceea ce s-a întamplat cu găina e una, dar e vorba de găină în timpul căsniciei.

Mihai Albu: „Nu mă mai înțelegeam cu Iulia”

A mers totul foarte bine, de aia am ajuns la divorț. Nu ne mai înțelegeam. Au intervenit discuții. Eu nu am de spus cuvinte rele la adresa mamei copilului meu. Mi se pare foarte interesant ce face, s-a implicat în lumea modei, relația dintre noi nu a mai funcționat. Tatăl meu a fost din zona Alba Iulia și de asta ne cheamă Albu.

Acum jocurile de cuvinte au trecut în partea cealaltă. La divorț, numele a fost parte din negociere. Și-a construit întreaga carieră pe numele acesta și mi se pare normal să-l păstreze. Că mă deranjează e altceva”, a povestit Mihai la Pro Tv.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top